NIJEDNO DETE VIŠE NEĆE ČEKATI NA VRTIĆ U BEOGRADU: Vesić se pohvalio rezultatima, igrađeno 15 ovakvih ustanova!
Goran Vesić, Foto: Emilija Jovanović

neverovatno

NIJEDNO DETE VIŠE NEĆE ČEKATI NA VRTIĆ U BEOGRADU: Vesić se pohvalio rezultatima, igrađeno 15 ovakvih ustanova!

Zamenik gradonačelnika je to izjavio prilikom obilaska radova na adaptaciji vrtića u sklopu opštine Vračar, u kojem bi trebalo ovog septembra da se upiše 130 dece

Objavljeno:

U Beogradu je u poslednje dve godine izgrađeno ili se gradi 15 vrtića, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da je raspisan konkurs za izgradnju vrtića na Miljakovcu 3, Mirijevu, u naselju Braće Jerković, Lazarevcu, Mladenovcu.

Vesić je za TV Pink kazao da kada budu izgrađeni ti vrtići, više nijedno dete neće čekati na vrtić u Beogradu.

Zamenik gradonačelnika je to izjavio prilikom obilaska radova na adaptaciji vrtića u sklopu opštine Vračar, u kojem bi trebalo ovog septembra da se upiše 130 dece.

Navodi da su u poslednje dve godine izgrađeni vrtići u Surčinu, u Bulevaru patrijarha Pavla, u Novogradskoj u Zemunu, dodaje da se završavaju vrtići na Čukarici, Belom polju u Obrenovcu i da se rade dva vrtića na Novom Beogradu.

"Izgradnjom vrtića pokazujemo koliko su nam deca važna i na taj način ćemo uspeti da rešimo liste čekanja. Na liste čekanja 2013. godine bilo je 17.000 dece, ove godine će ih biti manje od 1.000 ili oko 1.000", rekao je Vesić.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.