Dan posle protesta: Policija saslušala člana Inicijative Ne da(vi)mo Beograd (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Epilog protesta

Dan posle protesta: Policija saslušala člana Inicijative Ne da(vi)mo Beograd (VIDEO)

Advokat Vladimir Dragaš rekao je da njegov klijent dao iskaz u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje na javnom skupu
Objavljeno: 13:03h
foto: Suzana Trajković

"Osumnjičen je da je naneo povredu policajcu a te povrede su kvalifikovane kao lakše", kazao je on i dodao da se procedura nastavlja, a da tužilac treba da odluči da li će nastaviti gonjenje.

Advokat je prokomentarisao i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama a na kome se čuje kako Simonović kaže da su "razbili nos panduru", navodeći da su te reči istrgnute iz konteksta i da je njegov klijent samo prenosio reči odbornika DSS-a Nebojše Bakareca.

Protest Inicijative Ne da(vi)mo Beograd održan je juče ispred Skupštine grada, a predstavnici inicijative pokušali su da uruče odštampane "otkaze" gradonačelniku Siniši Malom i predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću, a tom prilikom lakše je povređen jedan policajac.

U ponedeljak je održan protest Inicijative Ne da(vi)mo Beograd ispred Skupštine grada, na kome su pokušali da uruče odštampane "otkaze" gradonačelniku Siniši Malom i predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.