SAMO JE POTREBNO BITI ČOVEK: Oduševićete se kad vidite šta su stanari jedne zgrade u Beogradu uradili (FOTO)
Obaveštenje na zgradi, Foto: Profimedia, Printscreen

svaka čast

SAMO JE POTREBNO BITI ČOVEK: Oduševićete se kad vidite šta su stanari jedne zgrade u Beogradu uradili (FOTO)

Izvesna gospođa je na Fejsbuku podelila fotografiju obaveštenja, koje je zatekla u hodniku zgrade

Objavljeno:

Stanari jedne zgrade u Beogradu svojim lepim gestom su toliko oduševili komšije da se njihovo dobro delo našlo i na Fejsbuku.

Izvesna gospođa je na ovoj društvenoj mreži podelila fotografiju obaveštenja, koje je zatekla u hodniku zgrade. Njena objava je podeljenja i na stranici "Organizacije za zaštitu i prava životinja Kruševac - "ORPAK".

- Poštovani stanari. Podrum je očišćen. Molimo vas, svi mi koji volimo životinje, nemojte ostavljati po spratovima hranu za mačke, one u podrumu ispod stepenica imaju njihovo mesto za hranu, vodu i kutiju gde spavaju, namestili smo im neko veče kad smo čistili podrum. Prema tome, joše jednom vas molimo da ne ostavljate po stepeništu razne tanjiriće sa granulama. Ako već želite da ih hranite, siđite u podrum i ostavite im ispod stepeništa.

HVALA UNAPRED

Na kraju obaveštenja našla se i simpatična šala.

Pet Andžama i tri Babaroge smo isterali iz podruma, nema potrebe da se plašite. Živeli!

Ono što je dotičnu gospođu navelo da sa svetom podeli priču, jeste između ostalog i to što, kako navodi, nikada nije bila ponosnija na svoje komšije.

- 30 godina sam u Beogradu, u ovoj zgradi. Svašta sam lošeg doživela i ponešto dobrog od svojih komšija.Tokom ovog lošeg i teškog perioda za sve nas, nešto se dobro zasejalo, proklijalo i procvetalo među nama. Nikada nisam bila ponosnija na svoje komšije Bog je veliki, dobre ljude mi u život prizvao, napisala je uz priloženu fotografiju.

Ovaj divan gest izazvao je i divne komentare, pa se ispod objave mogu pročitati samo reči hvale, kao što su "Bravo" i "Svaka čast".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.