REKLAMA VS REALNOST: Beograđanin poručio palačinku, pa ga dočekalo IZNENAĐENJE (FOTO)
Dostava, Foto: Nenad Kostić

DOSTAVA PO VOLJI

REKLAMA VS REALNOST: Beograđanin poručio palačinku, pa ga dočekalo IZNENAĐENJE (FOTO)

Mnogim građanima se dešava da hranu koju poruče iz restorana ili brze hrane kada stigne na adresu izgleda drugačije odnosno lošije nego na reklami.

Objavljeno:

To potvrđuje i jedna od poslednjih objava Udruženja za zaštitu potrošača Efektiva na društvenoj mreži X (Tviter) u kojoj su objavili i fotografije palačinke koji su građani poručili i one koju su dobili od dostavljača.

- Koliko često vam se desi da naručite hranu, koja kada stigne, izgleda drugačije (lošije) nego na reklami - navodi se u objavi sa fotografijama.

Građani su im dostavili i mejl u kome se navodi da su otkrili interesantan primer prevare odnosno podvale.

- Poručili smo palačinke preko dostavljača iz jednog restorana. Jedno smo videli na fotografijama, a drugo smo dobili - napisali su oni i dostavili fotografije palačinke kako izgleda na reklami i navodno one koju su oni dobili.

1 / 3 Foto: Printscreen/X/Efektiva

U komentarima ispod objave ljudi su napisali svoja slična negativna iskustva.

- Naručio sam ne skoro salčiće, a dobio kutiju kolačića sa neke svadbe iz restorana sve onako istrešeno iz tanjira, falile samo čačkalice i pikavci - navodi se u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Desilo mi se slično sa jednim ugostiteljskim objektom sa tajlandskom hranom, naravno da sam im skrenula pažnju i nikada više neću ništa naručiti od njih jer dovode ljude u zabludu.

U komentarima je jedan građanin napisao i da je preko dostave dobio picu sa slepljenim testom.

- Redovno naručujem preko dostava, jednom sam naručio picu, dobio sam je u "jajastom" obliku, testo slepljeno. Pojedoh je, ali u tom restoranu/ piceriji vise ne naručujem - glasi jedan od komentara, dok, sudeći po reakcijama, ima i onih kojima je ova palačinka koju su dobili izgledala bolje od one sa reklame.

Bonus video:

01:31

IMA POSLA KO HOĆE DA RADI! Dok sve STOJI, ovaj posao u Srbiji CVETA - Plata i do 200.000 dinara KURIR TELEVIZIJA

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.