DELOVI 2 BEOGRADSKE OPŠTINE ĆE SUTRA BITI BEZ VODE: U ovim ulicama SLAVINE će biti suve DO PONOĆI
Foto: RINA

obaveštenje

DELOVI 2 BEOGRADSKE OPŠTINE ĆE SUTRA BITI BEZ VODE: U ovim ulicama SLAVINE će biti suve DO PONOĆI

Isključenja vode u Beogradu u sredu, 26. jula 2023. godine

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u sredu, 26. jula, od 8 do 20 časova bez vode će ostati potrošači u Ulici Voje Veljkovića i Ilindenskoj (od Ruže Jovanović do Voje Veljkovića), saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Takođe, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, istog dana od 8 do 24 časa vodu neće imati ni potrošači u Ulici Dimitrija Tucovića, od Batutove do Učitelja Miloša Jankovića.

Iz ovog komunalnog preduzeća su saopštili i to da će zbog radova „EPS Distribucije” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema na opštini Čukarica, sutra od 8 do 16 časova bez vode biti potrošači u Ulici Milije Stanojlovića u naselju Umka.

Voda
foto: RINA

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800-11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, kao i na veb-adresi www.bvk.rs.

Bonus video:

02:40

UPOZORENJE KOMANDIRA RONILAČKOG VODA ŽANDARMERIJE: Roditelji, pazite na decu! Nemojte ulaziti u vodu na NEUREĐENIM KUPALIŠTIMA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.