PRATIO NAVIGACIJU PA ZAVRŠIO NA STEPENICAMA: Beograđanin krenuo na more u Crnu Goru, al DO MORA NIJE STIGAO! (FOTO)
Navigacija, Foto: Printscreen/Youtube/Automobili HR

navigacija

PRATIO NAVIGACIJU PA ZAVRŠIO NA STEPENICAMA: Beograđanin krenuo na more u Crnu Goru, al DO MORA NIJE STIGAO! (FOTO)

Beograđanin je pratio navigaciju do Crne Gore, ali je završio na totalno drugom mestu

Objavljeno:

Jedan Beograđanin krenuo je put Crne Gore, ali navigacija ga je navela na prilično neobičnu rutu – pravo na stepenice na uglu dve ulice u Užicu. Kada se uputio iz Beograda ka Crnoj Gori, nije ni sanjao da će autom sići niz stepenište, ali su i takva čuda, ipak, moguća.

Njega je navigacija navela kroz centar Užica, glavnom ulicom, gde je skrenuo kroz prolaz između Ulice Dimitrija Tucovića i ulice do nje, i baš tu je naišao na stepenište. Vozač se u trenutku našao u čudu, nije verovao kako je to moguće, a onda je shvatio da ga je navigacija itekako zavarala.

Za volanom je, prema rečima očevidaca, bio stariji čovek. Građani Užica, koji su se tada našli na licu mesta, svesrdno su i s razumevanjem pomogli Beograđaninu da siđe sa stepenica i nastavi put Crne Gore. Inače, veoma često dolazi do zabune kada se ljudi u tom delu grada kreću uz pomoć navigacije jer na mapu nije ucrtan prolaz, a ni stepenice, već običan put kojim može da se prođe, piše City Magazin.

Bonus video:

06:08

CRNOJ GORI JE EVROPSKI PUT PREKO BEOGRADA, A NE ZAGREBA Šainović: Neće povući priznanje Kosova, ali položaj Srba biće mnogo bolji

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.