"KOJI PAKAO, BRE!" Porodica DEMOLIRALA stan koji im je baka BESPLATNO USTUPILA, naljutili se ZBOG OVOGA?! (FOTO)
Stan, Foto: Printscreen/Facebook

mreže gore

"KOJI PAKAO, BRE!" Porodica DEMOLIRALA stan koji im je baka BESPLATNO USTUPILA, naljutili se ZBOG OVOGA?! (FOTO)

Komentari besa prema porodici samo su se nizali ispod objave

Objavljeno:

Da društvenoj mreži Facebook osvanula je objava koja je mnogim korisnicima izazvala bes i gnev.

Naime, jedna korisnica podelila je slike demoliranog stana uz detaljan opis zašto je stan u takvom stanju.

"Pre 7 godina moja Keka je primila osmočlanu porodicu u svoj stan u Mirijevu, uz dogovor da prve dve godine ne plaćaju kiriju (obzirom da su rekli da će renovirati ceo stan). Naravno, godine su prošle oni dinar platili nisu, usput nagomilali dugove za sve moguće što su mogli. I nisu kompletno ni renovirali stan. Nisu hteli ni da napuste stan. Dete od 15 godina je nasrnulo na moju babu kao i dete od 10 godina koji je čekićem krenuo i razbio interfon. Ceo komšiluk se žalio ali niko nije prijavio mojoj babi, pošto su rekli da su oni taj stan kupili od nje. U prilogu stavljam slike stana kojeg su dodatno uništili pri izlazu iz istog.. ostavljen stan u haosu i dugovima, sve to jednoj babi od 75 godina. Svašta bih jos rekla i ovo je samo delic cele priče, al ajd da budem fina kad vec oni nisu bili", napisala je korisnica i proložila fotografije.

1 / 7 Foto: Printscreen/Facebook

"Koji pakao, bre!", "Termiti", "Cena dobrog srca bez opreza", "Ti budeš čovek i primiš ljude, a oni ti ovako vrate. Izgleda ne treba biti dobar".

03:44

SREDIO SAM JOJ STAN, A ONA ME TERA ZBOG OVOGA! Nakon oglašavanja stanodavaca, podstanar žestoko odgovorio: IMAM SVE SNIMLJENO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.