"HOROR FILM": Beograđanin oglasom za stan RAZBESNEO SRBJU, ovakve "uslove" JOŠ NISTE VIDELI! (FOTO)
Oglas za stan, Foto: Printscreen/Facebook/IZDAVANJE STANOVA Beograd

strašno

"HOROR FILM": Beograđanin oglasom za stan RAZBESNEO SRBJU, ovakve "uslove" JOŠ NISTE VIDELI! (FOTO)

Baš me zanima kako je njemu u kući kada ovo nudi...

Objavljeno:

Oglasi za izdavanje stanova više ne mogu da nas iznenade, jer smo svašta videli, ali mislimo da imamo pobednka. U trenutku kada su cene veoma skočile, i kada je stan koji je nekada košta 150 evra, sada je minimum 300, a koliko je zaista teško znaju građani koji su primorani da žive kao podstanari.

U jednoj Fejsbuk grupi, pojavio se oglas za izdavanje stana na Zvezdari, tačnije garsonjere. Budući kakve su cene, oglas ostavlja sjajan utiak jer piše "Garsonjera , 300e sa svim komunalijama. Zvezdara Slavujev venac", ta slika i prilika padaju u vodu, čim se pogledaju fotografije stana.

Oglas za stan
foto: Printscreen/Facebook/IZDAVANJE STANOVA Beograd

Zidovi popucali, bez nameštaja, jedna sijalica i mnogo šuta na podu su ono što je ovaj stanodavac odlučio da ponudi i to za "simboličnih" 300 evra.

Komentari se samo nižu, a članovi ove grupe su kako pišu u šoku.

"Ovaj nas z****ava?", "Baš me zanima kako je njemu u kući kada ovo nudi", "Horor film, možda se zafrkava", bili su samo neki od komentara.

Sudeći po komentarima, teško da će ovaj stan biti kaparisan, a će stanodavac zasigurno biti izvređan od strane građana jer se negativni komentari samo nižu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.