VRAČARCI U NEVERICI: Svi gledaju u ŽENU na vrhu zgrade, JE L' MOGUĆE DA OVO RADI NA TERASI?! (VIDEO)
Terasa, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

ne mari na prolaznike

VRAČARCI U NEVERICI: Svi gledaju u ŽENU na vrhu zgrade, JE L' MOGUĆE DA OVO RADI NA TERASI?! (VIDEO)

Ovakve scene u Beogradu više i ne iznenađuju

Objavljeno:

Činjenica je da otvorene terase, pored užitka, mogu i stvoriti i pravu glavobolju jer skupljaju svu moguću prljavštinu sa ulice, te da je nekad prava muka očititi ih.

U toj muci usnimljena je jedna stanovnica opštine Vračar, koja je ni manje ni više prala zastaklenu terasu crevom.

Nju je neko usnimio iz obližnje zgrade, a video snimak objavljen je na Instagram stranici serbialive_beograd uz komentar "kultura stanovnika Vračara".

U pitanju je terasa na samom vrhu novije zgrade, a kako se može videti na snimku, ogromna količina vode curi direktno sa terase. U usnimljenom momentu, ka ulazu zgrade gde curi voda približava se majka sa detetom koja udaljava mališana od "vodopada".

Iako odluka o komunalnom redu kaže da, kao i klima-uređaji koji moraju da se postavljaju tako da onemogući izlivanje kondenzata na spoljne delove te zgrade, susedne zgrade, kao i direktno izlivanje na površinu javne namene, tako i voda sa terase mora odlaziti kroz odvode za te namene. Nažalost. malo je onih koji ovaj propis zaista i poštuje.

Po zakonu, svako ko ne poštuje gore spomenutu odluku, rizikuje da plati kaznu od 5.000 dinara, a ako se radi o nekom pravnom licu 50.000. Međutim, odluku ne poštuju ni mnogobrojni građani, ali ni mnoge institucije u centru grada, a niko se još nije žalio da mu je neka od inspekcija ispisala i kaznu po ovom osnovu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.