DIRLJIVA SCENA ZABELEŽENA ISPRED TIRŠOVE: Srbija se RASPLAKALA zbog OVOGA! (FOTO)
Tiršova, Foto: Marina Lopicic

Prizor ispred Tiršove dirnuo Srbiju

DIRLJIVA SCENA ZABELEŽENA ISPRED TIRŠOVE: Srbija se RASPLAKALA zbog OVOGA! (FOTO)

Bolesna devojčica će sigurno zauvek pamtiti takvu podršku drugarica u teškom trenutku, a prizor je i svima drugima vratio osmeh

Objavljeno:

Svi oni koji misle da su današnji klinci „otupeli“ i da funkcionišu jedino u onlajn svetu, treba da vide fotku nastalu na mestu gde se susreću najjače emocije – ispred Univerzitetske dečje klinike Tiršova. Na njoj je grupa devojčica i na prvi pogled nije jasno šta rade kod znaka za hitnu službu.

„Drugarice čekaju ispred Tiršove da mahnu drugarici koja je dan pre imala operaciju“, tako glasi opis fotografije koja je podeljena na Instagram stranici Serbia live i u trenutku proglašena slikom dana iz koje i mnogi odrasli treba da uče.

Bolesna devojčica će sigurno zauvek pamtiti takvu podršku drugarica u teškom trenutku, a prizor je i svima drugima vratio osmeh.

„Svi treba da znaju šta drugarstvo znači, zajedno smo i lepši i jači. Svaka čast dečice“; „Lepo, dirljivo i ispravno. Mnogo znači…“; „Prelepo, konačno neka lepa vest! Bravoo!“, samo su neki od komentara koji su ga ispratili.

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.