TUGA NA RTS-U, MEMEDOVIĆ JE PLAKAO KAO NIKADA! Ovo je najemotivniji trenutak u programu ikada! (VIDEO)
Jovan Memedović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

MEMEDOVIĆ PUSTIO SUZU

TUGA NA RTS-U, MEMEDOVIĆ JE PLAKAO KAO NIKADA! Ovo je najemotivniji trenutak u programu ikada! (VIDEO)

Podsetimo, Memedović je početkom decembra objavio nekoliko snimaka razrušenih kuća

Objavljeno: 16:39h

U novogodišnjem izdanju emisije "Sasvim prirodno" na iznenađenje mnogih prikazana je kratka reportaža o selu Gornje Nedeljice koje je sada skoro pusto zbog navodnog dolaska u svetu kompanije Rio Tinto, zbog čega voditelj Jovan Memedović nije mogao da se suzdrži, te u jednom trenutku zaplakao.

Naime, Memedović je jedan segment svog novogodišnjeg specijala posvetio upravo dolini Jadra. Dok se vozio skoro napuštenim selom, voditelj nije mogao da se suzdrži, a da ne zaplače zbog kuća koje su uglavnom prodate i puste.

„Suze voditelja zbog prizora u selu Nedeljice, rasprodato, napušteno. Sve to na Rts-u emitovano“, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

„Ne idite protiv prirode. Ja sam u selu Gornje Nedeljice i jedna za drugom kuće su prazne, traka, što znači da je to prodato i tu više nema nikog. Možete zamisliti koliko meni ovo teško pada, jer ja već 20 godina pričam jedno isto, a to je – ljudi ne napuštajte sela, držite se sela to nas je održalo, tamo je ono najvrednije što imamo. Nisam mislio da će mi krenuti suze, ali jesu“, rekao je voditelj.

Podsetimo, Memedović je početkom decembra objavio nekoliko snimaka razrušenih kuća i pustog sela koje je usnimio dok se vraćao ka Beogradu i napisao:

„Upravo smo u dolini Jadra završili snimanje novogodišnjeg specijala. I ovo bi trebalo da bude emisija o raznovrsnosti trpeze u našoj zemlji, ali gorak je hleb koji smo danas jeli“, napisao je Memedović i dodao:

„Mnogo je napuštenih sela i oronulih kuća po Srbiji, a sad i ovo. Više nije pitanje opstanka ili povratka selu, prirodi, već pitanje opstanka svega toga. Da imamo gde da budemo, da imamo čemu da se vratimo“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media