CRNOGORSKI PUTNICI NA BEOGRADSKI AERORDOM SLETELI BEZ PRTLJAGA: Razlog će vas bukvalno frapirati
Foto: Profimedia

ŠTA JE OVO?!

CRNOGORSKI PUTNICI NA BEOGRADSKI AERORDOM SLETELI BEZ PRTLJAGA: Razlog će vas bukvalno frapirati

U Beograd je stiglo samo oko 80 kofera, a 180 putnika u avionu

Objavljeno: 08:20h

Oko polovine putnika koji su jutros iz Podgorice sleteli na aerodrom u Beogradu, našli su se u neprijatnoj situaciji, jer kako iz "Air Montenegro" kažu za "Blic Biznis" iz operativnih razloga nisu mogli istim letom da dopreme prtljag.

Kako je jutros pisao "crnogorski" portal Standard, u Beograd je stiglo samo oko 80 kofera, a 180 putnika u avionu "airbus A320" je samo dobilo informaciju da će prtljag stići u toku dana.

Razlog za kašnjenje ovog prtljaga je, kako piše portal Standard, bizaran. Naime, kako nezvanično saznaje crnogorski portal, avion je sinoć leteo za Izrael, gde je napunio gorivo, ali previše. Zbog težine, i kako bi putnici bili bezbedni, u avion nije ubačen sav prtljag.

Kako za "Blic Biznis" kažu iz "Air Montenegro": "Putnici su upoznati na vreme sa ovom situacijom i njihov prtljag će im biti isporučen u najkraćem mogućem roku", dodajući da se izvinjavaju svim putnicima zbog neprijatnosti.

Crnogorska nacionalna aviokompanija Air Montenegro avion tipa “airbus A320” je uzela u zakup zajedno sa posadom, od hrvatske aviokompanije Trade Air iz Zagreba, piše Standard.

Ovaj “airbus A320” je star 21 godinu, a uzet u tzv. wet lease, odnosno kratkoročni zakup sa posadom.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.