STUDENTKINJA USRED KNEZ MIHAILOVE PRONAŠLA NOVČANIK PUN PARA: Sada svi bruje o njenom potezu (FOTO)
Printscreen, Foto: Printscreen/Facebook

plemenito

STUDENTKINJA USRED KNEZ MIHAILOVE PRONAŠLA NOVČANIK PUN PARA: Sada svi bruje o njenom potezu (FOTO)

Ovaj primer studentkinje ide u prilog tome da i dalje postoje takvi ljudi, a da svoju ljudskost i veličinu najčešće pokazuju u ovakvim situcajima

Objavljeno:

Studentiknja u centru Beograda, tačnije u samoj Knez Mihailovoj ulici, pronašla je novčanik sa novcem. Ona je objavila fotografiju tog novčanika u jednoj grupi na Fejsbuku, a zatim i poručila vlasniku da se javi jer ga "sve u dinar čeka".

Naime, često se polemiše o tome kako se retko nailazi na poštene i čestite ljude koji bi što bi se reklo "vratili i izgubljeni novac vlasniku".

Međutim, ovaj primer studentkinje ide u prilog tome da i dalje postoje takvi ljudi, a da svoju ljudskost i veličinu najčešće pokazuju u ovakvim situcajima.

- Nasred Knez Mihailove ulice kod kulturnog centra izgubljen je novčanik. Nema ni dokumenta niti ičeg drugog. Samo novac. Neću reći iznos jer vlasnik zna. Sve u dinar ga čeka. Neka se javi. Pozdrav - napisala je devojka u postu sa objavljenom fotografijom novčanika jednoj studentskoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Poštena pronalazačica
foto: Printscreen/facebook

Ova objava je pokrenula lavinu komentara i lajkova.

- Svaka čast - pisalo je u komentarima ispod objave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.