DO 10. SEPTEMBRA NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Jedan od njih bi trebao da ODIGRA I IGRE NA SREĆU
Foto: Profimedia

važno

DO 10. SEPTEMBRA NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Jedan od njih bi trebao da ODIGRA I IGRE NA SREĆU

Retrogradni Merkur nas očekuje od 9. septembra do 2. oktobra, a najveći uticaj imaće na Blizace i Device. Takođe, početkom sledeće nedelje nas očekuje ulazak Venere u znak Device, pa ćemo racionalnije raspolagati svim resursima

Objavljeno:

Na nebu je prava planetarna žurka, jer nas sledeće nedelje očekuje početak retrogradnog Merkura koji će itekako da uspori realizaciju planova. Ipak, astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali

Retrogradni Merkur nas očekuje od 9. septembra do 2. oktobra, a najveći uticaj imaće na Blizace i Device. Takođe, početkom sledeće nedelje nas očekuje ulazak Venere u znak Device, pa ćemo racionalnije raspolagati svim resursima.

Do 10. septembra novac mogu da očekuju Lavovi, Bikovi, Vodolije i Ovnovi.

horoskop
foto: Profimedia

LAV

Iako sledeće nedelje kreće retrogradni Merkur, novac možete da očekujete do 9. septembra, tako da se pripremite za preokert. Kako su u vašem drugom polju i Venera i Sunce, to znači da će novac stići iz dva izvora finansiranja.

BIK

Mars u Blizancima donosi vam veći novac. Isto tako ulazak Venere u Devicu ukazuje da ćete imati uspeha sa igrama na sreću. Mars u Blizancima gradi i lošije aspekte, pa vas očekuju i troškovi. Međutim, para ćete imati dovoljno.

OVAN

Venera u Devici traži od vas da budete racionalniji sa finansijama. U ovom periodu možete da uložite novac u nešto što vam je dosad bio samo hobi. Odlična nedelja za Ovnove koji se bave ugostiteljstvom.

VODOLIJA

Pred vama je uspešna nedelja za novac. Tako da ćete naplatiti stare dugove, ali i zaraditi dodatne pare. Planete rade za va, odnoso i Neptun i Jupiter, tako da možete da se opustite.

(Espreso/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.