KITILI JE I ZAVLAČILI PARE U BRUS, SKIDALI CIPELU DOK JE ZANOSNO MEŠALA: Naša pevačica bi rado SPALILA ovaj snimak
Goca Božinovska, Foto: Printscreen/youtube

ŠOK!

KITILI JE I ZAVLAČILI PARE U BRUS, SKIDALI CIPELU DOK JE ZANOSNO MEŠALA: Naša pevačica bi rado SPALILA ovaj snimak

Tada je napravila sjajnu atmosferu

Objavljeno:

Pevačice mlađe generacije hvale se velikim bakšišem, a ne znaju da je pre tačno 20 godina jedna pevačica napravila haos na jedom slavlju i zaradila verovatno najveći novac ikada.

Njoj su na jednom slavlju novac stavljali u brusthalter, kačili joj na narukvice, ali joj je novac završio čak i u sandali, pa i minđušama.

Reč je o Goci Božinovskoj koja je 2002. godine za svoju pesmu “Okovi” dobila ogromnu svotu novca.

1 / 4 Foto: Printscreen Premijera

Prvo je domaćica prišla da okiti pevačicu i tutnula joj novčanicu u dekolte, ali pošto je haljina bila preuska, malo se mučila… “Mora da uđe Rajka”, rekla je Goca na mikrofon, nakon čega su ostali gosti prišli da “časte muziku”.

Ona je sedela za stolom kada su je pozvali da otpeva pesmu, a muškarac koji je stajao pored nje i kog je “ponela” pesma izvadio je štos novčanica i počeo da je kiti. Najpre joj je zadenuo u grudi, a potom i za ogrlicu, narukvicu, pa i za minđuše i sandale i to sve po 1.000 dinara, što je u to vreme mnogo više vredelo nego sada.

Bonus video:

01:50

GOCA BOŽINOVSKA ZAPLIĆE JEZIKOM Pevačica održala govor povodom rođenja unuka Zorana: Samo jedna osoba FALI, nadamo se da nas VIDI!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.