JEZIVO TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Na Voždovcu jedna osoba stradala, na Gazeli IZBODEN nožem, žena SKOČILA s MOSTA!
Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

IZVEŠTAJ HITNE POMOĆI

JEZIVO TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Na Voždovcu jedna osoba stradala, na Gazeli IZBODEN nožem, žena SKOČILA s MOSTA!

Ekipe Hitne pomoći ukupno su tokom noći obavile 93 intervencije, od čega 18 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča

Objavljeno: 07:07h

Na Voždovcu je sinoć jedna osoba stradala u u saobraćajnoj nezgodi, dok je kod Gazele nožem teže povređen mladić, a mlađa žena je nakon skoka s mosta takođe zadobila teže povrede, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

Sinoć u 22:32 časova došlo je do saobraćane nesreće u Bulevaru oslobođenja, blizu Trošarine, kada je vozač putničkog automobila, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu i udario u banderu.

Odmah nakon sudara, vozilo se zapalilo i osoba je izgorela, pa su ekipe Hitne pomoći na licu mesta konstatovale njenu smrt.

Hitna pomoć
foto: Kurir televizija

Ranije, u 21:11 časova, između Gazele i Starog železničkog mosta uboden je nožem muškarac (18) i sa teškim povredama je prebačen u Urgentni centar.

Nešto posle ponoći, u 00:37 u ulici Bežanijski zimovnik, zenska osoba, oko trideset godina, je nakon skoka s mosta zadobila teške povrede i bez svesti je transportovana u reanimaciju Urgentnog centra.

Ekipe Hitne pomoći ukupno su tokom noći obavile 93 intervencije, od čega 18 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

U većem broju javljali su se hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, a tokom noći obavljeno je više interkliničkih i transporta novih pacijenta do Kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.