PRONAŠLI SMO NAJJEFTINIJU SVESKU U BEOGRADU: Roditelji, NE BRIGAJTE, mogu se naći i po RAZUMNIM CENAMA! (FOTO)
Školski pribor, Foto: Espreso

pronašli smo

PRONAŠLI SMO NAJJEFTINIJU SVESKU U BEOGRADU: Roditelji, NE BRIGAJTE, mogu se naći i po RAZUMNIM CENAMA! (FOTO)

I mada izbor nije toliko veliki, ipak su to stvari koje se brzo potroše i bace

Objavljeno:

Slike koje su osvanule na društvenim mrežama sa sveskama koje koštaju kao kilogram mesa, frapirale su roditelje čija deca u septembru kreću u školu.

Pored svih poskupljenja sa kojima se građani suočavaju, avgust i septembar mesec najteže se podnose. Naređaju se drva za ogrev, zimnice, pa još i opremanje đaka.

A ovo poslednje najteže se podnosi, jer sve što je potrebno za polazak u školu morate tražiti na više lokacija, a još ako imate nameru da prođete što jeftinije, baš ćete se namučiti.

Ekipa Espresa angažovala se da pronađe najjeftiniji školski pribor, i ono što smo pronašli u jednoj beogradskoj knjižari uverilo nas je da je moguće uštedeti i na tom polju.

Kako bismo umirili roditelje koji su se uspaničili kada su videli cene svezaka u supermarketima, pokazaćemo da još uvek postoje sveske od 20 dinara.

Školski pribor
foto: Espreso

Ova sveska košta verovali ili ne, skoro 22 dinara. I mi smo se iznenadili kada smo videli, i postoji u tazličitim dizajnovima. Ima 32 lista, i u formatu je A5.

A veća sveska, A4 formata, košta 42 dinara. Može poslužiti i devojčicama i dečacima.

Školski pribor
foto: Espreso

Najjeftinija hemijska u ovoj knjižari koja se nalazi u Kosovskoj ulici, košta 20 dinara, a najeftinija olovka samo 12 dinara.

1 / 2 Foto: Espreso

Što se rančeva tiče, u ponudi imaju širok spektar rančeva poznatog bredna čiji modeli mogu da potraju i godinama. Trenutno je njihova ponuda šira sa starijim modelima koji su po promotivnim cenama, dok novi modeli koštaju najmanje 7000 dinara.

1 / 2 Foto: Espreso

Dakle može se čak i u Beogradu pronaći školski pribor po pristojnim cenama. I mada izbor nije toliko veliki, ipak su to stvari koje se brzo potroše i bace.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.