Završena besplatna školica vaterpola
Foto: Promo

SJAJNO

Završena besplatna školica vaterpola

Besplatne časove vaterpola pohađalo je preko 100 mališana

Objavljeno: 17:42h

Gradska opština Stari grad i ove godine je u saradnji sa vaterpolo klubovima “Stari grad” i “Dorćol” organizovala besplatnu školicu vaterpola za najmlađe starograđane uzrasta od šest do petnaest godina.

Besplatne časove vaterpola pohađalo je preko 100 mališana koji su se upoznali sa pravilima i osnovnim tehnikama jednog od najpopularnijih sportova u našoj zemlji.

Promo
foto: Promo

“Veoma sam srećan što smo zajedno sa našim tradicionalnim partnerima, vaterpolo klubovima sa naše opštine, omogućili našim mališanima da provedu letnji raspust na najbolji mogući način” istakao je Radoslav Marjanović, predsednik GO Stari grad dodavši da će i u budućnosti opština organizovati besplatne sportske programe za decu.

Predsednik VK “Dorćol”, Marko Miličković istakao je da je veoma ponosan na uspešnost i održivost ovog projekta i pozvao je sve mališane koji žele da nastave da se bave ovim sportom da postanu članovi uspešnog tima ovog vaterpolo kluba koji postoji od 2014. godine. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za upis pozivom na broj telefona 066 208 282, ili putem društvenih mreža facebook i Instagram.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.