LEGENDICA OD DETETA (10) URADILA JE NEŠTO ŠTO RETKO KO USPE! Zbog šuta postao HIT na društvenim mrežama! VIDEO
Dete šutiralo loptu u koš, Foto: Printscreen

KAPA DOLE

LEGENDICA OD DETETA (10) URADILA JE NEŠTO ŠTO RETKO KO USPE! Zbog šuta postao HIT na društvenim mrežama! VIDEO

Kada je desetogodišnjak lansirao loptu i ona prošla kroz mrežicu okupljeni vršnjaci, a bogami i odrasli, poskakali su sa svojih mesta i počeli da kliču malom majstoru

Objavljeno: 16:52h

Na Bežanijskom brdu u Beogradu rođena je mlada nada srpskog sporta! Snimljeno je pravo čudo! Dečak je spustio loptu i spremio se da je šutne - i njom dao koš.

Na prvu loptu zvuli neverovatno, zar ne? Ova hrabra detinja mešavina košarke i fudbala bila bi simpatična da dečak nije zapravo uspeo i time se upisao u pravi pravcati internet hit.

Kada je desetogodišnjak lansirao loptu i ona prošla kroz mrežicu okupljeni vršnjaci, a bogami i odrasli, poskakali su sa svojih mesta i počeli da kliču malom majstoru.

Em što je lepo videti da se deca i dalje igraju napolju, em što je stvarno sjajno videti da imaju poteze kakvi se retko viđaju i u kompjuterskim igricama.

Snimak je objavio ponosni deda ovog dečaka uz opis: "Moj unuk, dete Partizana, je juče imao sreće da neko snimi ono što on tvrdi da radi. Podno Bežanijskog brda iza zgrada još uvek ima dece koja se po ceo dan igraju. A unuk, još sa 4 godine je igrao kao "mator", krajem septembra puni 11", navodi on.

Uživajte u ovom nesvakidašnjem poenu.

Ovo su samo neki od komentara ispod videa.

1 / 8 Foto: Printscreen/Tvitter/tnt_bgd

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.