VANDALIZAM U BEOGRADU, UKINUTI POLASCI: Bg voz opet KAMENOVAN
Ilustracija, Foto: Nemanja Pančić

STRAŠNO

VANDALIZAM U BEOGRADU, UKINUTI POLASCI: Bg voz opet KAMENOVAN

"Srbija Voz" a.d. apeluje na građane da se ponašaju savesno i odgovorno kako bi se železnički saobraćaj odvijao neometano

Objavljeno:

BG voz koji je krenuo iz stanice Ovča za Batajnicu ponovo je kamenovan oko 13.30 sati. Na voz je, od strane nepoznatih počinilaca, bačeno kamenje na delu pruge Novi Beograd-Zemun.

- Pregledom vozova od strane vozopratnog osoblja, ustanovljeno je da je polomljeno stako na vratima koje koriste putnici pri ulasku i izlasku u voz. Zbog ovog incidenta otkazan je BG:Voz koji iz Batajnice polazi za Ovču u 14.42 sata, na relaciji Zemun-Ovča, kao i BG:Voz iz Ovče u 15.44 za Batajnicu, na relaciji Ovča - Pančevački most - navedno je u saopštenju Srbija voza.

Vukov spomenik, Bg voz, Stanica
foto: Espreso.co.rs

MUP Republike Srbije je, u saradnji sa Srbija Vozom, odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci tog krivičnog dela.

- Upozoravamo da kamenovanje vozova predstavlja izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika, sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja ali se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini - dodaju iz Srbija voza.

"Srbija Voz" a.d. apeluje na građane da se ponašaju savesno i odgovorno kako bi se železnički saobraćaj odvijao neometano.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.