SRPSKA POSLA I NA PARKINGU U KRUNSKOJ: Zar se ovako čuvaju MESTA?! Beograđani OGORČENI! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Espreso

SRAMOTA!

SRPSKA POSLA I NA PARKINGU U KRUNSKOJ: Zar se ovako čuvaju MESTA?! Beograđani OGORČENI! (FOTO)

"U Krunskoj ulici 2 parking mesta čuvaju tako što stavljaju vreće sa peskom, a mi koji živimo tu nemamo gde da se parkiramo", navodi se u opisu fotografije

Objavljeno:

Pronaći parking mesto u Beogradu za mnoge vozače je svakodnevni izazov, a srpska "domišljatost" i u to polje umešala je svoje prste.

Kako to na delu izgledala pokazao je stanar iz Krunske ulice koji je želeo ostati anoniman, a njegovu fotografiju "inovacije" na parkingu objavio je profil serbialive_beograd na Telegramu.

"U Krunskoj ulici 2 parking mesta čuvaju tako što stavljaju vreće sa peskom, a mi koji živimo tu nemamo gde da se parkiramo", navodi se u opisu fotografije.

parking
foto: Printscreen/Telegram/@serbialive_beograd

Šta mislite o ovom načinu "čuvanja mesta"? Pišite nam u komentarima.

Podsetimo, skoro svaki dan vozači se susreću sa različitim situacijama na parkinzima, a nedavno je jedan Nišlija napisao ironičnu Tviter objavu u kojoj je prozvao bahate vozače na parkingu.

"Danas sam na parkingu u Nišu svojim očima svedočio snazi Hristovog čuda!", počinje svoju priču ovaj korisnik Tvitera, pokušavajući da ukaže na problem bahatosti vozača, posebno na parking mestima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.