"VIDEO SAM ČUDO NA PARKINGU U NIŠU": Čovek ANEGDOTOM napravio POMETNJU na Tviteru, svi se SLAŽU u JEDNOM!
Foto: Printscreen / RTS

PARKING ZA INVALIDE

"VIDEO SAM ČUDO NA PARKINGU U NIŠU": Čovek ANEGDOTOM napravio POMETNJU na Tviteru, svi se SLAŽU u JEDNOM!

Ipak, kivni prolaznici mu nisu ostali dužni - na prednjem staklu neko je prstima ispisao: "Retard"

Objavljeno:

"Danas sam na parkingu u Nišu svojim očima svedočio snazi Hristovog čuda!", počinje svoju priču jedan korisnik Tvitera, pokušavajući da ukaže na problem bahatosti vozača, posebno na parking mestima.

"Kažem vam, zaista vam kažem: kako je koji invalid parkirao na mestu za invalide, gle, izlečen je izlazio iz auta i na svojim nogama odlazio! Takvih je čuda bilo desetak, zaista Božiji narod! Amin!", dodao je čovek.

Ova duhovita i ironična poruka ukazuje da je "pravo čudo" kada se pravilo ispoštuje, a osobe sa invaliditetom nađu slobodno parking mesto koje im je predviđeno.

Parking za invalide
foto: Printscreen / RTS

Podsećamo na jedan neverovatan slučaj bahatosti koji je nedavno zabeležen u prestonici. Vozač je, na parkiralištu jednog popularnog izletišta, ostavivši svoj automobil čak preko dva parking mesta namenjena za osobe sa invaliditetom.

Ipak, kivni prolaznici mu nisu ostali dužni - na prednjem staklu neko je prstima ispisao: "Retard".

Neretko se dešava da bahatim parkiranjem blokiraju i javni prevoz. Ostavljaju svoja automobile nasred tramvajskih šina, na autobuskim stajalištima, što najčešće izrevoltira građane, koji nađu neki način da skrenu vozačim pažnju na bahatost.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.