ZELENI SE MARIHUANA U VOJVODE STEPE! Ceo Beograd gledao u ČUDAN semafor, otkrili smo šta se krije iza njega! (FOTO)
Semafor u Vojvode Stepe, Foto: Emilija Jovanović

KO SE KRIJE IZA OVOGA?

ZELENI SE MARIHUANA U VOJVODE STEPE! Ceo Beograd gledao u ČUDAN semafor, otkrili smo šta se krije iza njega! (FOTO)

Neko kreativan se "zaigrao"

Objavljeno:

Neobična situacija zatekla je prolaznike, ali i Beograđane koji žive na Voždovcu. Naime, jedan semafor u ulici Vojvode Stepe bio je jedinstven jer se neko "kreativan" poigrao sa saobraćajnom signalizacijom.

Beograd je grad u kojem svakodevno možete svačega da se nagledate, ali ovog puta je situacija za neke bila prilično iznenađujuća. Na Instagram stranici osvanula je fotografija semafora na čijim svetlima se nalaze neobični simboli. Naime, na crvenom svetlu se nalazi "ljuti" emotikon, na žutom "iznenađujući" , a na zelenom ni manje ni više, nego marihuana.

Naša ekipa je otišla do pomenutog semafora kako bismo proverili o čemu se tačno radi i kako taj semafor sada izgleda, ali smo ga zatekli u normalnom stanju.

1 / 2 Foto: Espreso

Iz obližnje radnje smo dobili odgovor da se radi o šali, i da se grupa ljudi okupljala i čudila neobičnom prizoru.

"To su lokalci hteli da se malo našale i pokažu svoju kreativnost. Neki umetnici su to nacrtali i ljudima je to bilo jako zanimljivo. Tu je stajalo čak možda 2-3 dana dok nisu uklonili." rekla je za Espreso prodavačica iz obližnje radnje.

Komentari ispod fotografije koja je objavljena na Instagram stranici serbialive_beograd uglavnom su šaljive prirode, ali bilo je i onih koji su bili vidno izrevoltirani.

"Je l' nam ovo nagoveštavaju legalizaciju?", "Ovo je super", "Voždovac najjači" ređali su se komentari ispod fotografije, a većina se slatko nasmejala.

Na fotografiji se ne može tačno videti da je u pitanju nalepnica, pa su se neki građani uznemirili mislivši da je to gradsko "maslo". Tako je se našao i jedan komentar kome pomenuti prizor nije bio nimalo smešan: "Sramota, daće bog da se razlupa ova sramota što pre".

( Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.