MODNA PATROLA "ULOVILA" JE ČENGU IZ POZNATOG TALENT ŠOU-A: Razočaraćemo OBOŽAVATELJKE, on ima DIVNU DEVOJKU! (FOTO)
Foto: Emilija Jovanović

ESPRESOVA MODNA PATROLA

MODNA PATROLA "ULOVILA" JE ČENGU IZ POZNATOG TALENT ŠOU-A: Razočaraćemo OBOŽAVATELJKE, on ima DIVNU DEVOJKU! (FOTO)

Crne kaubojke i pantalone sa detaljima - lanac boje srebra i crvena marama, neizostavni su deo svake dobre rok odevne kombinacije

Objavljeno: 13:56h

Espresova modna patrola patrolirala je centrom prestonice i naišla na zanimljiv par koji je u turističkoj poseti Beogradu.

Gledaocima emisije "Nikad nije kasno" zvezda naše današnje rubrike dobro je poznato lice čiji je stil oblačenja nemoguće zaboraviti.

Amer Čengić Čenga rodom je iz Sarajeva, ali već neko vreme živi u dalekoj Americi. Osim upečatljivog rok stila, publika ga prepoznaje i po vrhunskom vokalu kojim je oduševio i stručni žiri pomenutog talent šou-a.

Muzikom se bavi od svoje šesnaeste godine. Osim pevanja, po ugledu na svog brata, počeo je još kao mladić da svira gitaru. Međutim, nikada se profesionalno nije bavio pevanjem.

espreso modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Za opuštenju šetnju gradom po sunčanom danu Amer je izabrao košulju na kojoj dominira tamnoplava i ljubičasta boja.

Crne kaubojke i pantalone sa detaljima - lanac boje srebra i crvena marama, neizostavni su deo svake dobre rok odevne kombinacije.

Amer je današnji "luk" dopunio crnom maramom i naočarama za sunce u istoj boji.

U očima posmatrača njegov izbor nakita ostavio je poseban pečat - srebrni lančići, prstenje sa dragim kamenjem, brojne narukvice i sat.

espreso modna policija
foto: Emilija Jovanović

Kada je moda u pitanju Amer je odan svom imidžu, a pred Espresovim objektivom bio je pomalo tajanstven. Nije nam otkrio omiljene modne marke ni kreatore, ali je bio jasan kada je izvor inspiracije u pitanju.

-Inspiraciju pronalazim sam sa sobom. Moje omiljene boje su crvena, crna i bela . Moda je kao i vreme... Menja se svaki dan, svaki minut. Ali ono ko si ti treba da je neki limit, je l' da?, navodi Amer za Espreso.

1 / 2 Foto: Emilija Jovanović

Amerova izabranica Larisa Halidović rodom je iz Tuzle, a trenutno živi u Americi. Kada je moda u pitanju Larisa nema nedoumica jer je klasika, kako kaže, uvek njen izbor.

Svetlo plava košulja na pruge idealna je za šetanje tokom toplih dana, a odlično je se uklapa uz tamnoplave pantalone. Kombinaciju je "začinila" zanimljivim cipelama sa rozim dezenom, kao i nakitom.

- Odevnu kombinaciju biram u skladu sa vremenom, raspoloženjem... Ako je kiša onda obično oblačim farmerke. Dolazimo iz područja gde je jako vruće i onda biramo odeću sa svetlim bojama, objašnjava nam Larisa.

espreso modna policija
foto: Emilija Jovanović

Preferira jednostavne, ali upečatljive krojeve koji odišu urbanim "streetwear-om" i predstavljaju aktuelne trendove na svetskoj modnoj sceni.

Svedena paleta boja, jednostavne linije i modni minimalizam Larisin su izbor, a u skladu sa tim bira i omiljene brendove.

- Omiljeni brend mi je Kevin Klajn. Više sam za onu modu "na duže staze", nego za "fast fashion". Ja sam već u godinama kada i ne možeš da obučeš nešto što mladi mogu, tako da pravim sklad i sa vremenom. Kod mene dominiraju crne i bele boje, u letnjem periodu crvena. Sve zavisi od dana, atmosfere i gde idem, kaže Larisa za Espreso.

1 / 2 Foto: Emilija Jovanović

Za kraj smo ih pitali da li odelo čini čoveka.

- Apsolutno! Ja sam slažem sa tim. Prvi utisak je ipak prvi utisak, objašnjava Larisa.

- Možda čovek čini odelo, to je sigurno i to mogu da kažem. A da odelo čini čoveka, to ne mogu da kažem, ističe Amer.

To je bila modna priča o Larisi i Ameru, a mi se vidimo na ulicama naše prestonice.

Možda baš vas zaustavimo...

Spremite se,

Espreso modna patrola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.