INTER JE RAZNEO MILAN, STANKOVIĆ PROKOMENTARISAO: Rosonerima je na testu menalna snaga
Foto: Starsport©

sledi revanš

INTER JE RAZNEO MILAN, STANKOVIĆ PROKOMENTARISAO: Rosonerima je na testu menalna snaga

"Rekao sam igračima na poluvremenu da ćemo pobediti utakmicu. Kazao sam ćemo dobiti 3:1, ali sam malo pogrešio. Verovali smo do samog kraja"

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je posle pobede nad Spartakom u Subotici.

Ivanić i Sanogo su doneli preokret crveno belima (2:1), a utiske je sumirao Stanković.

"Nije lako posle evropske utakmice gde potrošiš mnogo emotivne i fizičke energije doći u goste organizovanoj ekipi koja se fenomenalno brani. Ukoliko ne može da se dođe do gola iz igre, uvek može iz prekida. Verujemo u to, radimo na tome. Momci su bili fenomenalni i skidam im kapu za danas. Primili smo gol, dešava se, ali smo pokazali karakter. Ovako se osvajaju titule. Ponosan sam na njih".

On je otkrio da je igračima rekao da će pobediti iako su gubili, ali sa 3:1.

"Rekao sam igračima na poluvremenu da ćemo pobediti utakmicu. Kazao sam ćemo dobiti 3:1, ali sam malo pogrešio. Verovali smo do samog kraja".

Prokomentarisao je i poraz Milana od Intera od 3:0.

"Ne znam kako je Milanu, ali je meni posle ove pobede fenomenalno. Sledi nam odmor, pa 90 minuta u Italiji. Biće teško, ali nije ništa izgubljeno. Milan ne prolazi kroz dobar momenat, izgubili su 0:2 od Specije, pa 2:2 sa nama, sad su poraženi 3:0 od Intera. Videćemo kakva im je mentalna energija, da su umorni kao i mi to je sigurno. Dileme će rešiti 90 minuta koji slede", kazao je Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.