"SLUŠAO SAM PRIČE O DUPLOJ KRUNI": Sve bolji Vujačić prezadovoljan!
Foto: Starsport©

sjajna partija

"SLUŠAO SAM PRIČE O DUPLOJ KRUNI": Sve bolji Vujačić prezadovoljan!

"Veoma sam srećan zbog postignutog gola"

Objavljeno:

Sjajno je skočio posle centaršuta sa leve strane i "liznuo" loptu glavom taman toliko da ona završi uz desnu stativu gola gostiju.

"Veoma sam srećan zbog postignutog gola. Do sada sam ulazio u šanse, ali nikako da pronađem put do gola, ali evo danas sam uspeo posle 13 utakmica. Radio sam naporno i nadam se da će ih biti još u dresu Partizana. Stvarno sam presrećan!“, rekao je Vujačić za klupski sajt.

Ovo je dvanaesta pobeda u nizu Partizana, računajući Kup utakmicu.

"Još veća obaveza svih nas. Ne jurimo rekorde, ali se borimo i želimo da pobedimo sve do kraja. Slušao sam o toj sjajnoj energiji koji su imali igrači kada su uzeli duplu krunu i imali takođe pobede iz utakmice u utakmicu. To nam je samo svima podstrek da verujemo u sebe i da gledamo sebe, u svoje dvorište i svaku sledeću utakmicu".

Veoma dobro sarađuje u štoperskom tandemu sa Svetom Markovićem.

"Pre svega jedan momak sa vrhunskim ljudskim kvalitetima, a uz to vrhunski fudbaler! Razumemo se odlično na terenu, dosta pričamo, on je veliki radnik i profesionalac i voleo bih da, ako je moguće, ostane što duže sa nama! Njegove odlične partije nisu slučajnost".

Šef Stanojević mu je ukazao šansu koju mu vraća na pravi način.

"Isplatio se pošteni rad, trud i zalaganje. Kod njega važi koliko daješ, kako se trudiš, toliko ćeš i dobiti. Bilo je utakmica koje sam igrao u Ligi nacija sa reprezentacijom Crne Gore, ali sam u Partizanu bio na klupi. Video je da dobro igram, ali su tada drugi bili ispred mene. Ukazala mi se šansa i trudim se da je u svakoj utakmici iskoristim".

Već u petak sledi novo 24. kolo i gostovanje Inđiji.

"Još danas ćemo malo uživati i već od utorka su misli okrenuti ka utakmici. Pobedu i gol posvećujem porodici, devojci i mojim saigračima", zaključio je Vujačić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.