VUČIĆ U KRANJU: Biću dosadan kao stenica, od OVOG neću da odustajem!
Foto: Kurir

prva predsednička poseta

VUČIĆ U KRANJU: Biću dosadan kao stenica, od OVOG neću da odustajem!

Predsednik Srbije očekuje sve kolege iz regiona na svojoj inauguraciji 23. juna

Objavljeno: 13:02h

Predsednik je rekao da je u skladu s tim razgovarao sa Čovićem oko učešća Srbije na Mostarskom sajmu, na kojem će biti pokrovitelj.

- To nije bilo moguće ranije i mislimo da uložimo i ozbiljan novac i predstavimo Srbiju i u Hercegovini na najbolji mogući način, da dodatno budemo faktor koji će da približava srpski i hrvatski narod i verujem da ćemo imati uspeha po tom pitanju - rekao je Vučić.

Kako je naglasio svi imaju zajedničku muku, a to je preduzeće Agrokor. Srbija, kako je rekao, ne oseća finansijske posledice, ali ga oseća u smislu proizvodnje.

- Nemamo problem ni sa Frikomom, ni sa Dijamantom, ni sa Merkator S, u smislu ostanka zaposlenih ljudi. Ali imamo problem sa dobavljačima koji su smanjili svoje isporuke. A oni manje proizvedu ili više drže na zalihama. Time gubimo u BDP mi, a mislite kakve probleme po tom pitanju imaju Hrvati - rekao je Vučić.

OTVORENO PISMO ARBANE DŽARE: Srbija ne može da ućutka glas žrtava rata koje traže pravdu!

On je dodao i da smanjenje kreditnog rejtinga Agrokoru svima pravi probleme, i BiH i Srbiji i Hrvatskoj.

- Ni krivi, ni dužni imaćemo problema u narednom periodu i po tom pitanju sam spreman sa svima njima da u narednom periodu razgovaram, da vidimo šta da radimo. Svaki razgovor je dobar, lekovi, prilika da se razgovara o situaciji u regionu, ali i prilika i da razmišljamo o novim projektima, o tome šta je to što zajednički možemo da napravimo - zaključio je Vučić.

Bonus video:

Urednik Espreso o napadu na našu reporterku:

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.