VUČIĆ U KRANJU: Biću dosadan kao stenica, od OVOG neću da odustajem!
Foto: Kurir

prva predsednička poseta

VUČIĆ U KRANJU: Biću dosadan kao stenica, od OVOG neću da odustajem!

Predsednik Srbije očekuje sve kolege iz regiona na svojoj inauguraciji 23. juna

Objavljeno: 13:02h

Aleksandar Vučić je, u izjavi novinarima u Brdu kod Kranja, uoči početka ovogodišnjeg sastanka lidera država jugoistočne Evrope, Procesa "Brdo - Brioni", rekao da u politici i odnosima među državama nema previše ljubavi, već mnogo interesa, ali da je važno da svi upute slične ili iste poruke.

Mali Veljko i Anastasija na Arkanovom grobu: DA LI JE OVO NAJTUŽNIJA FOTKA PORODICE RAŽNATOVIĆ? (FOTO)

Predsednik je podsetio da je jutros, na marginama foruma, imao bilateralni sastanak sa članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem, da će se sastati i sa makedonskim predsednikom Đorđom Ivanovim i predsednikom Nemačke Frankom Valterom Štajnmajerom, ali da će razgovarati i sa ostalim liderima.

- Sledeća prilika za razgovore je inauguracija u Beogradu, 23. juna, gde očekujem da svi dođu - rekao je Vučić.

On je najavio i da će na samitu, odnosno i na radnom ručku i na plenarnoj sednici, pokrenuti temu ekonomskog povezivanja, odnosno regionalnoj ekonomskoj zoni.

AMERIČKA SEKSI VODITELJKA PROBALA DA ISPROVOCIRA PUTINA: Jednom rečju zapušio joj je usta!

- Neću od toga da odustajem. Biću dosadan kao stenica. To je regionalna ekonomska zona, jedinstveno tržište, da pokušamo da napravimo za zapadnobalkansku šestorku, odnosno pet plus jedan kako mi kažemo, ali i za blize odnose i sa zemljama EU iz regiona, odnosno sa Hrvatskom i Slovenijom - rekao je Vučić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.