PREDLOŽILA JE DRUGARICI DA NAĐE "TATICU"! Umesto sponzora USKOČILA u krevet njenom ocu i tu NIJE kraj! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

AU

PREDLOŽILA JE DRUGARICI DA NAĐE "TATICU"! Umesto sponzora USKOČILA u krevet njenom ocu i tu NIJE kraj! (FOTO)

Korisnicima je ispričala kako je njen tata (44) posedovao vlastitu firmu, a kako bi pomogla svojoj prijateljici "Holi" (20), tamo joj je našla posao

Objavljeno:

Nikada ne biste očekivali da će vam najbolji prijatelj ili prijateljica učiniti nešto što bi vas povredilo, a kamoli rasturilo vašu porodicu. Na nesreću ove žene, ona tvrdi da se upravo to dogodilo kada je njena najbolja prijateljica odlučila imati aferu sa njenim ocem.

Žena je otvorila dušu na TikToku, gde je njen video pogledan više od 400.000 puta. Ispričala je kako su ona i njena najbolja prijateljica razgovarale jednog dana kada joj je žena iz ove priče predložila da bi trebala pronaći sponzora.

Iako je njena prijateljica poslušala savet, pokazalo se da je birala na pogrešnom mestu, jer je na kraju završila u ljubavnoj aferi sa tatom svoje drugarice i sada su u vezi.

Afera
foto: Printscreen/TikTok

Sredila joj posao u tatinoj firmi

Nakon objave videa, mnogi su ljudi hteli čuti celu priču o tome kako je saznala za svog tatu i najbolju prijateljicu. Žena je odgovorila u sledećem videu, ali je koristila lažna imena za osobe koje su umešane.

Korisnicima je ispričala kako je njen tata (44) posedovao vlastitu firmu, a kako bi pomogla svojoj prijateljici "Holi" (20), tamo joj je našla posao.

"Moj tata je bio oženjen mojom maćehom, a budući da su živeli prilično udaljeni jedno od drugoga, on bi je išao videti svaki vikend i mogao je to raditi jer ima svoj posao", započela je tiktokerka.

Dve devojke bile su deo veće skupine prijateljica i sve su imale dečka. Autorka objave napominje kako je Holi živela sa jednom od tih djevojaka.

Odao je mobilni signal

Jedne noći kada su devojke imale planove, Holi je nazvala da otkaže i rekla da je bolesna. Prijateljice su otišle do njene kuće proveriti kako je, ali ona nije bila kod kuće.

Devojke su tada proverile njenu internet lokaciju i shvatile da se njihova prijateljica Holi nalazi u kući oca devojke iz ove priče.

Cure su pokušale doći do njih oboje, ali im niko nije odgovarao na pozive, pa su učinile sledeću logičnu stvar - odlučile su se odvesti do kuće u kojoj je bio njen mobilni signal.

Ispostavilo se da je Holi lagala svoje prijateljice kako bi bila na intimnoj zabavi sa tatom devojke iz ove priče. Nekoliko meseci kasnije, Holi je ponovno učinila istu stvar i potpuno prestala razgovarati sa svojim prijateljicama. Raskinula je i sa dečkom.

Afera
foto: Printscreen/Tiktok

Tata i prijateljica pobegli zajedno

Posrnuli otac takođe je nestao, ignorišući pozive svoje supruge i rekavši svojoj ćerki da više ne dolazi. Ubrzo nakon toga, njena maćeha došla je u grad videti zašto je muž ostavio. Dok je bila tamo, Holi je bila parkirana ispred u autu čekajući da ona ode.

Tata je tada svečano saopštio da su on i Holi u vezi. Devojka je video završila rečima: "Očigledno se moj tata i maćeha razvode, a moj tata i Holi su sada par. Izbacio nas je iz kuće, nju je uselio i više nisu u mom životu."

Korisnici su bili šokirani pričom, a jedan je napisao: "Otac je odabrao tvoju prijateljicu umesto tebe. To je tako tužno. Žao mi je."

Drugi korisnik je komentarisao: "Tako mi je žao što si na ovaj način morala izgubiti i roditelja i prijateljicu. Ovo je suludo i molim se da to što lakše prebrodiš."

Treća osoba je rekla: "Tako mi je žao. Kao ćerka, zaslužuješ bolje."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.