IMA IQ 137, ČLANICA JE MENSE I OD SEBE JE ŽELELA DA NAPRAVI ŽIVU LUTKU: Sada je donela NOVU ODLUKU, PAZITE SAMO
Kendis Klos, Foto: Instagram

sad se setila...

IMA IQ 137, ČLANICA JE MENSE I OD SEBE JE ŽELELA DA NAPRAVI ŽIVU LUTKU: Sada je donela NOVU ODLUKU, PAZITE SAMO

Njujorčanka, koja ima koeficijent inteligencije 137 i članica je Mense, počela je da dobija injekcije u lice 2019. godine - i potrošila je 15.000 dolara pretvarajući se u "lutku"

Objavljeno: 20:38h

Kendis Klos ima samo 21 godinu, ali je imala toliko "posla" na sebi da tvrdi da je „zaboravila“ kako je izgledala.

Njujorčanka, koja ima koeficijent inteligencije 137 i članica je Mense, počela je da dobija injekcije u lice 2019. godine - i potrošila je 15.000 dolara pretvarajući se u "lutku".

Ali sada, manekenka, koja ima 63.000 pratilaca na Instagramu, kaže da joj je dosadilo da izgleda "lažno" i da želi da se vrati u "normalno". Ona nije jedina uticajna osoba koja želi da ponovo izgleda što prirodnije, jer je Molli Mae Hague sa Love Islanda izjavila da je poništila neke od svojih radova na sebi prošle godine.

Kendis je rekla: „U septembru 2021. uklonila sam filere koji su mi bili na usnama, obrazima i vilici. Shvatila sam da nisu poboljšali moju lepotu, već su me činili starijomm sa toliko toga na licu. Mnoge mlade žene dobijaju filer da bi izgledale mlađe, ali ne shvatamo kada je to otišlo predaleko. Provela sam godine izgledajući lažno, ali sada želim da budem prirodna lepotica. ”, istakla je ona.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.