DEVICE STALNO KRITIKUJU, A ŠKORPIJE MISLE DA SVE ZNAJU! Svaki znak ima 1 OSOBINU koja nije baš prijatna
Ljudi, Foto: Profimedia

horoskop

DEVICE STALNO KRITIKUJU, A ŠKORPIJE MISLE DA SVE ZNAJU! Svaki znak ima 1 OSOBINU koja nije baš prijatna

Kao partner je pouzdan i veran, ali ako izneverite njegovu ljubav i očekivanja postaje hladan i nedostupan

Objavljeno:

Kako astrolozi tvde svaki znak Zodijaka ima neku svoju tajnu sklonost koju krije kao "zmija noge". Iz samo njemu znanih razloga izabere da to bude nešto što će biti njegovo tajno oružje, kojim stiže do onoga što želi.

Ovan

Tajna sklonost ovog vatrenog znaka je neodustajanje od cilja. Poznati kao uporni, Ovnovi će uraditi sve da ostvare šta su zacrtali. Bez obzira što su impulsivni, oni će dati sve od sebe da "smire strasti" kada imaju određeni interes. Ovan nema vremena, a ni razumevanja za one koji odustaju.

Ovnovi spadaju u one koji se lako zaljube, ali teško nekoga zavole, jer smatraju da njihovu ljubav treba zaslužiti.

Bik

Bik važi za stamen, zemljani znak koji je opušten i strpljiv. On je dobroćudni hedonista, sve dok ga ne izazovete. Ako ga razljutite ponašaće se kao da ste ispred njega stavili crvenu maramu u koridi. Uporan je i veoma tvrdoglav.

Kao partner je pouzdan i veran, ali ako izneverite njegovu ljubav i očekivanja postaje hladan i nedostupan.

Blizanci

Ovaj vazdušni znak obdaren je posebnim intelektom, ali je njegova skonost skrivanje emocija. Oni nikada ne pokazuju šta osećaju na način na koji to drugi očekuju. Nikada se ne trude da ostave dobar utisak na druge, jer su svesni da oni koji ih prihvate takve kakvi jesu u suštini, biće pravi srećnici.

On svemu pristupa racionalno i ne dopušta emocijama da zamagle njegove odluke. Blizanac može da učini sve što zamisli.

Rak

Njihova tajna sklonost koju nikada neće izgovoriti je lojalnost. Oni o tome ne govore, ali nikada neće odustati od osoba koje im znače i sa kojima su povezani. Kada se posvađa sa bliskim ljudima, Rak je u stanju da ceo dan razmišlja o tome i da uradi sve što je do njega da se konflikt reši.

Lav

Lavova tajna sklonost je da je da uvek nametne ono što on i kako hoće. S Lavom je ponekad teško nositi se, s njim morate biti spremni za izazov. Ako ste slabi - nećete imati šanse. Postoji samo jedan način, a to je njegov način.

Kod njih je sve kao na tacni - šta vidite to i dobijate. Pazite da im ne povredite sujetu, jer to ne praštaju.

Devica

Tajna sklonost ovog znaka je to što drži obećanja. Nikada ne tome neće potencirati, ali ako vam nešto obeća to će i ispuniti po cenu života.

One su precizne i pedantne, dobro organizovane i sve planiraju do najsitnijih detalja. Devica će vas često kritikovati, ali to je njen način da vam pokaže da joj je do vas stalo.

Vaga

Oni su poznati kao najveće diplomate Zodijaka. Ne vole sukobe i svađe, a ako dođu u tu situaciju radije će se povući prepustiti drugoj strani da misli da je u pravu nego što će ući u raspravu. Ali to ne znači da neće naći način da dobiju ono što hoće.

Škorpija

Njihova tajna sposobnost je da iz svakog izvuku istinu. Ubeđeni su da oni sve najbolje znaju i da su najmoćniji na svetu. Oni umeju da manipulišu, ali nikada ne dozvoljavaju da se njima manipuliše. Ukoliko to osete, svetiće se, a osveta će stići kada se najmanje nadate.

Strelac

Oni vole avanturu i čvsto se drže svojih stavova. Ukoliko kaže šta misli ma kako to da zvuči, nikada se neće izviniti, jer smatra da ne treba da se druži sa ljudima koji nisu u stanju da podnesu drugačije mišljenje ili način na koji ga neko saopštava. Kada se zaljube sve će učiniti za svog partnera.

Jarac

Jarac je izbirljiv kada su ljudi u pitanju, pa ima mali, intimni krug prijatelja. On ne voli velika društva, jer zazire od drame i galame koju ona nose sa sobom.

Ukoliko se oseti izdanim, vrlo sporo i teško oprašta i zaboravlja.

Vodolija

Vodoliju ne zanima kvantitet već samo kvalitet. Iako je sposobna da oko sebe okupi gomilu ljudi, ona poverenje poklanja samo odabranima i samo nekolicini dopušta da joj se približe. One vole da podučavaju one koji misle da sve znaju, jer same veruju da niko na svetu ne zna sve i da se celog života uči.

Ekscentična je, voli autentičnost, a prezire kopije. Nikada ih nećete čuti da se žale, jer oni uvek traže rešenje.

Ribe

Riba možda i oprosti, ali vam nikada neće zaboraviti. Kad je Riba je uznemirena ili nervozna nemojte zbijati šale vezane za njene probleme, to će je samo još više uznemiriti.

Njoj je potrebna podrška i neće joj se svidjeti ako ste prema njoj hladni ili nezainteresovani.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.