SAMOPROZVANA UNIŠTAVAČICA BRAKOVA DALA SAVETE, PAZITE SAMO KAKVE: Da se čovek ZAPITA (FOTO)
Emi, Foto: Prinstcreen/Instagram/amy.kupps93

profesionalka

SAMOPROZVANA UNIŠTAVAČICA BRAKOVA DALA SAVETE, PAZITE SAMO KAKVE: Da se čovek ZAPITA (FOTO)

Takođe, sebe smatra stručnjakom za varanje i vanbračne odnose, nakon što se rastala od bivšeg muža koji ju je prevario, kako piše The Sun.

Objavljeno: 20:16h
  • 45

Emi Kaps (32), samoprozvana ‘uništavačica brakova’ koja voli biti ljubavnica oženjenim muškarcima, podelila je svoje vrhunske savete kako uočiti znakove da vas partner vara.

Takođe, sebe smatra stručnjakom za varanje i vanbračne odnose, nakon što se rastala od bivšeg muža koji ju je prevario, kako piše The Sun. “Niko nikada ne želi misliti da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primetili. Takođe, ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, sledite svoju intuiciju. Šanse su da ste u pravu i da on nešto skriva”, objasnila je Emi te podelila koje su najveći znakovi i promene na koje treba paziti.

Predobro ponašanje

Ako vaš partner počne biti ljubazniji nego inače, to bi mogao biti znak da ne namerava ništa dobro. “Postoje očiti načini kao što je preterano ugodan, pogotovo ako inače nije pažljiv. Nešto drugo je da vam počne kupovati nasumične darove koje inače ne čini, poput cveća ili nakita. Za mene je to veliki pokazatelj”, objasnila je Emi.

Ako počnu zaboravljati

Slušaju li jednim uhom kad pričate? Zaboravljaju li učiniti važne stvari koje su obećali? Ovo bi mogao biti vrlo loš znak. Emi je objasnila: “Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kada njihove druge polovine odjednom postanu zaboravne. To obično znači da im je um negde drugde i da vi nemate njihovu punu koncentraciju.”

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije reč samo o varanju:

Više tuševa, više afera

Kozmetičke rutine mogu se promeniti, ali ako primetite da se vaš partner češće tušira ili stalno koristi kremu nakon brijanja ili parfema, pripazite. “Tušira li se više nego inače? Odjednom koristi kremu nakon brijanja i pazi o svojim dlakama? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost. Morate se zapitati zašto se toliko pere i želi li se rešiti neugodnih mirisa poput ženskog 'mirisa' ili parfema”, tvrdi.

Njihov stil se menja

Ako vaš partner promeni ili počne ulagati više truda u svoj celokupni izgled, možda postoji razlog. Ovo je još veći znak ako se radi o radnim danima i ako su spomenuli da imaju novu kolegicu. Emi kaže da biste se trebali zapitati za koga se sređuju i zašto im je odjednom toliko stalo do izgleda.

Skrivanje mobitela

Čuvaju li pomno svoj telefon? Odjednom ga uzmu sa sobom kad god napuste sobu? “Ako vaša druga polovina počne posvuda ići s mobilnim, postane čudan ako ga dodirnete i uvek ga ostavi ekranom prema dolje, ovo je veliki znak da varaju. U što gledaju što ne žele da vidite?, zaključila je Emi.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media