MLADA ZGROZILA SESTRU UOČI VENČANJA: Odlučila da ne zove njenog muža jer bi INVALIDSKA KOLICA pokvarila slike!
Venčanje, Foto: Profimedia

SKANDAL

MLADA ZGROZILA SESTRU UOČI VENČANJA: Odlučila da ne zove njenog muža jer bi INVALIDSKA KOLICA pokvarila slike!

Neke buduće neveste pretvaraju se u prava čudovišta uoči venčanja

Objavljeno:

Korisnica Redita otkrila je da neće doći na venčanje svoje sestre jer nije pozvala muža koji bi joj 'upropastio fotografije' svojim invalidskim kolicima.

Neke buduće neveste pretvaraju se u prava čudovišta uoči venčanja. Jedna od njih odlučila je da ne zove njenog devera jer bi njegova invalidska kolica "pokvarila fotografije", prenosi Miror.

Njena sestra na Redditu je objasnila da je bila šokirana kada je dobila pozivnicu za venčanje na kojoj nije bio njen muž, a pravo razočarenje je usledilo kada je čula razlog.

Mlada želi da bude u centru pažnje

"Moja sestra se udaje sledećeg meseca. Planirala sam da idem sa mužem, ali kada smo dobili poziv, odnosilo se samo na mene. Kada sam pozvala sestru i pitala šta se dešava, rekla je da može da dođe i moj muž ali me je zamolila da ne budem ni na jednoj porodičnoj fotografiji. Moj muž je u invalidskim kolicima. U braku smo osam godina. On je u invalidskim kolicima od svoje 16. i moja porodica je to znala. Očigledno moja sestra ne želi njega na bilo kojoj od fotografija sa venčanja jer se plaši da će skrenuti pažnju sa nje jer je „drugačija““, smatra korisnik Reddita.

Buduća mlada svoju odluku opravdava time da ljudi uvek pitaju za njega kada vide njihovu porodičnu fotografiju, a ona želi da bude u centru pažnje na fotografijama sa venčanja. Njena sestra je besna i naziva je sebičnom, ali je porodica primorava da se izvini što ju je uznemirila.

Roditelji su stali na stranu mlade

„Bila sam ljuta. Otrčala sam do nje i rekla joj da je sebična mlada. Rekla sam joj da nećemo doći. Zvali su me roditelji i rođaci i rekli da moram da se izvinim sestri jer je sada uznemirena. Bila sam ljuta na njih jer su smatrali da je u redu da izostavljaju mog muža sa porodičnih fotografija zbog njegovog invaliditeta“, napisala je ona.

Još više je poludela kada joj je muž rekao da je prihvatljivo da ne bude na fotografijama jer „mrzi da bude na teretu drugima“.

Njena objava na Redditu prikupila je skoro 1.500 komentara, a korisnici uglavnom ne mogu da veruju šta buduća mlada traži.

"Morate se boriti za ovo. Vaša sestra želi da isključi svog muža samo zato što je u invalidskim kolicima, a to je neprihvatljivo", "Ona se ponaša kao čudovište, a vaša porodica je podržava. Ne oseća ni gram kajanja prema njoj", "Ni ja ne bih otišla na venčanje. Kolica nisu nešto što on odlučuje da nosi samo da bi bio u fokusu, već nešto što mora da koristi, "Činjenica da porodica želi da joj se izviniš je suluda. Nadamo se da razumeju šta ona traži i da je preterala “, rekli su razočaranoj sestri.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.