OTAC BEBI KUPIO POKLON ZBOG KOG ĆETE SE FRAPIRATI: Košta "samo" 700.000 DOLARA!
Čovek, Foto: Printscreen/Instagram/donbarrie

au čoveče

OTAC BEBI KUPIO POKLON ZBOG KOG ĆETE SE FRAPIRATI: Košta "samo" 700.000 DOLARA!

Tako, kada je Safron rođena, dobila je dijamant i rubin, oba komada u vrednosti od oko 700.000 dolara

Objavljeno: 18:15h

Multimilijarder Bari Druit Barlou (51) kaže za sebe da je najbogatiji otac u Engleskoj, te da planira da razmazi svoje šestoro dece najviše što može.

Naime, kako piše "The Sun", njegovo bogatstvo procenjeno je na oko 40 miliona funti, a Bari ističe da deci ne uskraćuje ništa. Kako kaže, najviše zarađuje tako što investira - u bitkoine, umetnost, u agenciju za surogat majčinstvo. Takođe se bavi i uzgojem pudlica, a ima i još nekoliko izvora prihoda.

Bari i njegov bivši muž Toni Druit Barlou (56) bili su prvi gej par u Engleskoj koji je dobio dete uz pomoć surogat majke, a to je bilo 1999. godine. Blizance Safron i Aspena (22) razmazio je od prvog dana.

- Morao sam da se iskupim za činjenicu da nemaju majku - rekao je Bari.

Tako, kada je Safron rođena, dobila je dijamant i rubin, oba komada u vrednosti od oko 700.000 dolara.

Inače, Bari se nakon razvoda sa Tonijem zaljubio u Skota (27), Safroninog bivšeg dečka. Njih dvojica i dalje su zajedno i žive na relaciji Mančester -Florida. Imaju Orlanda (17) i blizance Dalasa i Džaspera (11).

Najmlađe dete, Valentinu, dobili su septembra 2020. godine i i nju su, kaže Bari, razmazili. Ona trenutno ima garderober u vrednosti od 100.000 dolara, pun dizajnerskih komada za bebe. Valentina je za prvi rođendan dobila i stan u vrednosti od 600.000 funti u Mančesteru. U istoj zgradi i Safron ima stan. Valentina će za ovaj Božić dobiti odeću u vrednosti od oko 60.000 funti i Bari kaže da je svestan da devojčica brzo raste i da neće ni stići da to sve nosi.

On je najavio i da će na društvenim mrežama snimiti šta je sve kupio deci, dok ga pratioci u šali mole da usvoji i njih.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.