PUKLA BRUKA! DOŠLA DA VIDI BEBU SVOJE NAJBOLJE DRUGARICE: Čim je ugledala 1 detalj, prekinula svaki kontakt sa njom
Hejli i prijateljica, Foto: Printscreen/Facebook/Caters News agency

AU!

PUKLA BRUKA! DOŠLA DA VIDI BEBU SVOJE NAJBOLJE DRUGARICE: Čim je ugledala 1 detalj, prekinula svaki kontakt sa njom

Hejli je kod drugarice došla bez supruga

Objavljeno:

Hejli Kaster (28) iz Arizone doživela je najveće poniženje u životu kada je posle dva meseca došla da vidi bebu svoje najbolje prijateljice (obe na slici).

Hejli je kod drugarice došla bez supruga, a možda bi bilo bolje da su bili zajedno, jer bi čitava scena susreta sa detetom tako bila još upečatljivija za sve.

Žiteljka Arizone jedva je čekala da vidi dete osobe koju je poznavala od svoje četvrte godine i s kojom je bila nerazdvojna. Međutim, kada je ugledala bebu i zagrlila je zbog jednog detalja otišla je odmah kući i nikada više nije se javila drugarici.

– Još dok sam bila u drugom stanju sa decom, a imamo ih četvoro, slušala sam priče da me suprug Trevis vara gde stigne. Nikad to nisam prihvatala jer je prema meni bio sjajan, brižan i posvećen. Međutim, kada sam otišla kod drugarice sve se promenilo. Trevis je od rođenja na vratu imao malo veći, veoma karakterističan mladež, što sam odmah ugledala na njenoj bebi. Nisam mogla da verujem. Uhvatila sam se za glavu, pogledala drugaricu u oči i upitala sam je samo: ‘Kako si mogla?’. Potom sam napustila njenu kuću i nikad se više nismo videle – kaže Hejli iz Vikenburga za Caters News.

Kada je muža Trevisa saterala u ćošak ispostavilo se da je ta Hejlina drugarica bila samo jedna u nizu žena s kojom ju je prevario Trevis.

– Rekao mi je da je spavao sa oko 30 žena dok smo bili u braku! Svet mi se srušio i izbacila sam ga iz kuće – kaže Hejli.

Dok pokušava da i dalje shvati šta joj se dogodilo u životu, Hejli ističe kako je više povređena zbog drugarice nego zbog muža.

– Kao što sam rekla, tokom trudnoća sam stalno slušala priče o njegovom neverstvu. Ono što me je povredilo je što je drugarica bila najvažnija osoba u mom životu, a i ja u njenom. Ja sam bila uz nju tokom trudnoće, ja sam je odvela u bolnicu na porođaj, ja sam je držala za ruku dok je dobijala epiduralnu injekciju. Na kraju sam doživela da ima dete s njim – kaže Hejli.

Bonus video:

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!
01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media