TINEJDŽERKU JE UDARIO VOZ I PREŽIVELA JE: Sada se OGLASILA i ispričala SAV HOROR KOJI JE PROŽIVELA!
Foto: Printscreen/TikTok/stdraecon

VAU!

TINEJDŽERKU JE UDARIO VOZ I PREŽIVELA JE: Sada se OGLASILA i ispričala SAV HOROR KOJI JE PROŽIVELA!

Pokazala je i fotografije s mesta nesreće, a najviše je šokirala informacijom da je uspela sama izaći iz vozila i pozvati mamu kako bi joj rekla što se dogodilo

Objavljeno: 17:42h

U septembru ove godine 17-godišnja Sidni Konor iz Nebraske doživela je tešku nesreću kada je udario voz, ali je na sreću, preživela. Tamošnji mediji preneli su da je devojka poginula u nesreći, ali ubrzo su se ispričali i ispravili navode jer su dobili informaciju da je Sidni, pravim čudom, preživela iako je sudar njenog vozila i voza bio je toliko jak da je motor automobila izleteo ispred. Nedavno je devojka objavila video na društvenim mrežama u kojem je ispričala što se tačno dogodilo.

@stdraecon

Reply to @stdraecon #greenscreen I also had my music loud so I didn’t hear it ?

♬ original sound - syd

"Bila sam na putu prema školi, oko 7:45 sati. Sunce je baš jako sijalo i prijatelji su mi javljali da su jedva došli automobilom do škole jer ništa nisu videli. Svejedno sam odlučila voziti. Ruta kojom sam vozila, i kojom uvek vozim, ima deo gde prolazi voz, ali nažalost nigde nema znakova koji upućuju na prolazak voz. Stala sam na znak STOP, pogledala oko sebe, nije ničega bilo, ali sunce je bilo toliko jako da na sekundu nisam ništa videla. Poslednja stvar koje se sjećam bila je kada mi je voz bio jako blizu i znala sam da će me udariti."

Pokazala je i fotografije s mesta nesreće, a najviše je šokirala informacijom da je uspela sama izaći iz vozila i pozvati mamu kako bi joj rekla što se dogodilo. Nedugo zatim izgubila je svest, a neko od svedoka pozvao je hitnu pomoć i odvezena je u bolnicu.

Ne seća se, kaže, puno trenutaka iz bolnice osim da je ležala na intenzivnoj. Lekari su joj rekli da je slomila dio karlice. Iako se dobro oporavlja, Sidni još uvek ima posekotine i modrice po celom telu.

Najviše ju ipak zabrinjava činjenica da je u medijima neko vreme bila proglašena mrtvom, prenosi UNILAD.

Bonus video:

06:09

BRZE VESTI 11.11.2021. 11:55

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.