"ČUO SE SAMO VRISAK"! Komšije dotrčale u dvorište u kome se nalazio dečak (10), zatekli stravičnu scenu
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR

"ČUO SE SAMO VRISAK"! Komšije dotrčale u dvorište u kome se nalazio dečak (10), zatekli stravičnu scenu

Tada su pozvali policiju

Objavljeno:

Policajci koji su jako brzo došli u dvorište gde se dogodio užas, morali su čak sedam puta da pucaju u pitbula kako bi ga oborili na zemlju i likvidirali.

Žitelji gradića Penirheola svedočili su o tome šta se desilo pre napada. Jedan od komšija nesrećnog Džeka rekao je da je bio u svom dvorištu kada je čuo užasan vrisak.

Potom je dotrčao sa još jednom komšinicom do Džekovog dvorišta i tom prilikom video je kako pas kida čeljustima dečakovu ruku. Tada su pozvali policiju, pošto nisu smeli da skoče na pitbula i pokušaju da spasu dečaka.

Pitbul je pre napada pobegao iz dvorišta novog vlasnika koji je nekoliko dana ranije kupio psa preko Fejsbuka. Stari vlasnik prodavao je očito “zver”, a ne psa.

– Planiram prinovu u porodici. Prodajem petnaestomesečnog psa koji je dobar sa decom i ljudima, ali ne voli druge pse. Dao sam sve od sebe da bude druželjubiv s njima, ali ne vredi. Ne mogu da rizikujem da jednom napadne drugog psa. Već sada ima 65 kilograma čistih mišića. Ko god mu se nađe na putu, neće proći dobro – pisalo je u oglasu starog vlasnika “zveri”.

Žitelji Penirhola rekli su i da je pas dva dana pre napada na dečaka najverovatnije ubio jednu od mačaka iz komšiluka, pošto je vlasnica uzalud dozivala prethodnih 48 sati.

Protiv novog vlasnika podići će se krivična prijava pošto ubijenog pitbula nije držao u dvorištu na lancu, pa je najverovatnije iziritiran nečim sam pobegao kroz poluotvorena vrata dvorišta na ulicu.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.