U TELEFONU ZATEKLA NA STOTINE EMOTIVNIH PORUKA OD NEPOZNATE OSOBE: Istina o njima ju je potpuno DOTUKLA!
Devojka, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

U TELEFONU ZATEKLA NA STOTINE EMOTIVNIH PORUKA OD NEPOZNATE OSOBE: Istina o njima ju je potpuno DOTUKLA!

Nije mogla da shvati o čemu se tačno radi, pa je okrenula dotični broj

Objavljeno:

Nepoznata korisnica (28) TikToka priznala je na aplikaciji da se nedavno osetila uznemireno i pomalo uplašeno kada je na telefonu zatekla na stotine poruka od iste osobe.

Kako nije znala o kojoj se osobi radi, počela je da preslušava svaku od njih. Sve su imale isti, jako emotivni sadržaj.

U želji da sazna zašto je baš ona dobijala poruke od stranca, okrenula je dotični broj i saznala za pravu istinu slanja poruka, što ju je dotuklo.

– Prvo sam blokirala broj, a onda sam ipak rešila da saznam o čemu se radi. Bilo je tih dana na stotine govornih poruka od jedne iste, starije žene. U njima je samo govorila ‘volim te’, ‘nadam se da si dobro’ i ‘nedostaješ mi jako’. Imala sam osećaj da je pogrešila broj i na kraju sam bila u pravu – kaže TikTokerka.

Žena koja joj je ostavljala poruke nedavno je izgubila supruga od koronavirusa i nije bila u stanju da se nosi sa realnošću.

Kako je njen muž imao jako sličan telefonski broj kao TikTokerka, starija žena je u emotivnom rastrojstvu pomešala neke brojeve i slala je njoj poruke.

– Izvinila mi se i priznala da joj je tako bilo lakše da se nosi sa gubitkom muža. Na kraju razgovora s njom sam dugo plakala. Teška priča – priznala je ona.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.