ZBOG ODBIJANJA VAKCINE IZGUBILA POSAO, PA ZAPLAKALA: Ovu reakciju gledalaca nije očekivana, ŠOKIRALA SE! (VIDEO)
Luizi Akester, Foto: Youtube printscreen/Louise Akester

NEVEROVATNO

ZBOG ODBIJANJA VAKCINE IZGUBILA POSAO, PA ZAPLAKALA: Ovu reakciju gledalaca nije očekivana, ŠOKIRALA SE! (VIDEO)

Verovala je da će je svi razumeti

Objavljeno:

Emotivno razorena negovateljica iz britanskog grada Hala objavila je ovih dana snimak na društvenim mrežama na kojem plače zbog toga što je izgubila posao.

Luizi Akester (36) se nije desilo ništa stresno, osim što nije želela da zbog posla primi vakcinu protiv koronavirusa. Reakcija uprave koja joj je zbog odbijanja odmah uručila otkaz ju je rasturila.

Luiza u snimku kaže da je 14 godina vredno i posvećeno radila svoj posao, a da nije želela da se vakciniše jer nije bila sigurna da li dobijanje doze ima propratnih nus pojava, odnosno neželjenih pratećih efekata po čoveka ili ne.

– Najteže mi je palo da se pozdravim sa svim tim dekama i bakama koje sam pazila. Toliko dugo sam vodila računa o njima. Ni njima nije bilo svejedno što moram da idem. Toliko je sve emocionalno i nefer. Ne mogu da verujem da nam ova je….a vlada to naređuje. Jednostavno, ne mogu da verujem – kaže Luiza.

Nadajući se da će posle snimka okupiti oko sebe što više istomišljenika i antivaksera, ona je bila šokirana videvši reakcije gledalaca.

“Ovo je vrhunac bezobrazluka i ljudske gluposti! Pa, upravo ti i slični tebi bi morali PRVI da prime vakcinu jer vodite računa o najrizičnijoj grupi ljudi”, “Suze, te suze. Još da su prave…”, “Kako te nije sramota? Ti si odavno morala da se vakcinišeš. I treba svima da vam podele otkaze jer ugrožavate druge”, bili su neki od mora komentara besnih gledalaca.

Vlada Velike Britanije donela je odluku da svi zaposleni u medicinskim sektorima moraju da budu vakcinisani, te da će oni koji to ne budu želeli, dobiti otkaze.

U ovom trenutku, pored Luize, ima još oko 60.000 medicinskih radnika koji nisu vakcinisani i kako se za sada čini, moraće da potraže drugi posao.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.