NEVAKCINISANI MUŠKARAC PREMINUO NEKOLIKO MINUTA PRE ĆERKINOG POROĐAJA: Beba učinila nezamislivu stvar, NEVERICA!
Nevakcinisani muškarac, Foto: Printscreen

TUGA

NEVAKCINISANI MUŠKARAC PREMINUO NEKOLIKO MINUTA PRE ĆERKINOG POROĐAJA: Beba učinila nezamislivu stvar, NEVERICA!

Ne može da shvati da li je ovo slučajnost ili ne

Objavljeno:

Nevakcinisani muškarac sa Floride preminuo je nakon što se zarazio virusom COVID-19 samo nekoliko minuta pre nego što će mu se ćerka Kajli Din (21) poroditi.

Nedugo posle porođaja, Kajlin sin učinio je nešto što ju je naježilo i nateralo da razmišlja da li je sve samo slučajnost ili zaista postoji reinkarnacija.

– Kad sam bila mala, tata mi je uvek pokazivao znak rukama u obliku srca, da me voli. Moj sin, nekoliko dana po rođenju, čini se da pravi isti taj znak ručicama. Spaja ih svaki dan i gleda me. Ne znam da li je to moguće, nikad nisam verovala u reinkarnaciju, ali ovo mi je jako čudno – kaže Kajli Din.

Četrdesetogodišnji Šejn O’Nil odbijao je da se vakciniše tokom cele 2021. godine. I pored toga što je saznao da mu je ćerka u drugom stanju, nastavio je da dolazi kod nje u posetu, ubedivši je da je sve oko koronavirusa najobičnija laž i zavera protiv čovečanstva.

Mesec dana pre nego što će se Kajli Din poroditi, Šejn se zarazio. Kako to obično ide sa onima koji ne veruju u delotvornost vakcina, muškarac sa Floride odbijao je da ide na pregled kod lekara sve dok nije mogao da diše, piše USA Today.

Tada je primljen u bolnicu i tek tada rekao je doktorima da će sigurno primiti vakcinu kad izađe. Dva dana pre nego što će se ćerka poroditi, odnosno 3. septembra, Šejn je prebačen na respirator sa veoma malim šansama da preživi.

– Kada sam ušla u salu za porođaj, pitala sam kako je tata. Rekli su mi da verovatno neće preživeti. Tražila sam od familije da me ne laže u takvom trenutku, i zaista su to ispoštovali. Tako sam otišla da donesem sina na svet znajući da ću tog dana verovatno izgubiti oca – rekla je Kajli Din.

Sudbina je učinila nešto što se samo u najtužnijim filmovima moglo videti – otac je preminuo bukvalno nekoliko minuta pre nego što će mu ćerka podariti unuka koga je toliko želeo da vidi.

– Stajala sam na prozoru i mahala prijateljima i porodici a u isto vreme plakala sam kao kiša. Plakali su i oni. Istog dana dogodio mi se najtužniji i najsrećniji trenutak u životu – rekla je Kajli Din koja se na vreme vakcinisala.

Šejnovu ćerku najviše boli što joj je pokojni otac “progledao” tek pred smrt.

– Bio je veliki pozitivac i optimista u životu. Svi su ga voleli. Nažalost, nije nas slušao oko vakcinacije – dodaje Kajli.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.