ZBOG KONTROVERZNIH FOTKI NA SAJTU ZA ODRASLE MAJCI ZABRANJENO DA VOLONTIRA U ŠKOLI: Spremila SUROVU osvetu (FOTO)
Viktorija Tris, Foto: Instagram prinscreen/victoriasnooks

ŠOKANTNO!

ZBOG KONTROVERZNIH FOTKI NA SAJTU ZA ODRASLE MAJCI ZABRANJENO DA VOLONTIRA U ŠKOLI: Spremila SUROVU osvetu (FOTO)

Ovome se nisu nadali!

Objavljeno: 14:41h

Viktorija Tris, majka dvoje dece od 10 i 5 godina, sprema se da podigne tužbu protiv osnovne škole u koju idu njena deca i traži milionsku odštetu.

Njoj je zabranjeno da učestvuje u školskim projektima koji su uobičajeni volonterski rad roditelja učenika koji pohađaju školu, a razlog za izricanje zabrane jesu njene provokativne, kontroverzne fotografije i snimci koje ima na društvenim mrežama i koje su na ivici eksplicitnosti.

Još jedan razlog je i to što ima profil na platformi "OnlyFans" na kome se objavljuje najčešće erotski sadržaj, koji ona naplaćuje korisnicima da gledaju i kome, u današnje vreme, mogu da pristupe i učenici škole koju pohađaju njena deca.

Školski odbor Orandž Kauntija na Floridi je saopštio da ne žele nekog ko se bavi time i objavljuje takve stvari javno u blizini učenika škole i da joj je zato izrečena zabrana. Međutim, ona je odmah angažovala advokatski tim kome je sugerisala da hoće da traži milion dolara odštete od škole, te da ne postoji pravni temelj za takvu zabranu s obzirom da se ona ne bavi ničim ilegalnim, niti vređa ikoga.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.