NAMAMIM OŽENJENE MUŠKARCE, PA SVE SAOPŠTIM NJIHOVIM ŽENAMA: Za kaznu tražim da im URADE OVU SUROVU STVAR (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

onlz fans model

NAMAMIM OŽENJENE MUŠKARCE, PA SVE SAOPŠTIM NJIHOVIM ŽENAMA: Za kaznu tražim da im URADE OVU SUROVU STVAR (FOTO)

Do sada je raskrinkala petoricu muškaraca i veruje da će uspeti još više

Objavljeno: 11:51h

Kanađanka Sara Bjudet (23), koristi Tinder za upoznavanje novih partnera.

Međutim, ona ga koristi i u “humane” svrhe – na njemu pronalazi oženjene muškarce, i to javlja njihovim ženama.

Iako je mnogi, kao Onlyfans modela, smatraju devojkom lakog morala, ona kaže da prevaru nikako ne može da razume i da je ne podržava. Do sada je uspela da raskrinka petoricu muškaraca, a veruje da će uspeti još više.

Sara je otkrila svoje motive: – Grozim se njihovog ponašanja! Ne razumem kako mogu da budu tako bezosećajni prema svojim partnerkama – rekla je Sara.

Zbog ovoga je nailazila na različite komentare. Dok je pojedini hvale, drugi imaju poprilično oštre kritike.

– Često me nazivaju licemerom, jer je određeni broj mojih pratilaca i pretplatnika na Onlyfans-u oženjen. Po mom mišljenju, fantazirati o nekome sa interneta, koga nikad nećeš upoznati i preći tu granicu, nije isto što i aktivno traženje osobe sa kojom ćeš prevariti partnera – kaže Sara.

Ona je izrazila i strah za zdravlje drugih žena: – Mnoge seksualno prenosive bolesti su asimptomatske, i žene ne mogu lako da ih otkriju. One mogu imati devastirajuće efekte na reproduktivne organe, pa mogu čak i da ostanu sterilne – objasnila je.

Sara ističe i da su joj se brojne žene zahvaljivale, i navodi situaciju koja joj je bila posebno odvratna: – Jedan od muškaraca koji su mi se javili, imao je ženu invalida. To mi je bilo posebno žalosno i grozna – rekla je.

Takođe, Sara kaže da je svim ženama savetovala da ne govore muževima odmah, već da budu mudre: – Teram ih da ostanu pribrane i da se prvo posavetuju sa advokatom, kako bi tim prevarantima u posle razvoda uzele što više mogu – Otkriva Sara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.