SUPRUGA MU JE ZATRUDNELA I JEDE SE ŽIV ZBOG TOGA: Čovek mora da ode POD HITNO KOD LEKARA na PREGLED zbog TRUDNOĆE!
Muškarac, Foto: Profimedia

AU AU

SUPRUGA MU JE ZATRUDNELA I JEDE SE ŽIV ZBOG TOGA: Čovek mora da ode POD HITNO KOD LEKARA na PREGLED zbog TRUDNOĆE!

Mnogi su mu savetovali da se obrati lekarima i proveri svoje stanje pre nego optuži suprugu za tajnu aferu s drugim

Objavljeno: 19:54h

Anonimni muškarac našao se u teškoj situaciji, a savet je potražio među korisnicima Reddita. Naime, kako je opisao svima, njegova supruga je trudna s trećim detetom, a problem je u tome što se on pre dve godine podvrgnuo vazektomiji. "Dugo smo zajedno i odlično komuniciramo pa mi je nekako nestvarno da me prevarila, ali realno, kolike su šanse da je ostala trudna nakon moje vazektomije?!", pitao je.

Mnogi su mu savetovali da se obrati lekarima i proveri svoje stanje pre nego optuži suprugu za tajnu aferu s drugim. U komentarima su se čak javili i neki lekari koji su rekli da nažalost vazektomija može proći neuspešno, pa kod nekih, retkih pacijenata, i dalje postoji mogućnost da dobiju dete.

Dok su mu stručnjaci preporučili da se obrati nekome od njih i proveri kakva je situacija s njegovom plodnošću, bilo je i onih koji su rekli da obavezno napravi DNK test kada se dete rodi, ali i da istom metodom proveri da li je biološki otac ostale dece.

"Sve proveri kako bi skinuo mogućnost suprugine prevare", napisao je neko, ali kako prenosi The Sun, muškarac kaže da veruje supruzi da mu je verna i da će proveriti svoje zdravstveno stanje.

Bonus video:

02:01

KAO U AMSTERDAMU! Aktivisti traže socijalno, penziono i zdravstveno za seksualne radnike (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.