NAJAPSURDNIJI REKORDI U SE*SU: Umiraćete od SMEHA kada ovo vidite, a da li se usuđujete da ih PROBATE?
Foto: Profimedia

svetski rekordi

NAJAPSURDNIJI REKORDI U SE*SU: Umiraćete od SMEHA kada ovo vidite, a da li se usuđujete da ih PROBATE?

Upoznaj 8 najapsurdnijih svetskih seksualnih rekorda...

Objavljeno: 15:14h

Što se tiče seksa, ne postoje (nažalost?) granice i uvek postoje novi neerovatni rekordi. Prikupili smo najapsurdnije… Upoznaj 8 najapsurdnijih svetskih seksualnih rekorda...

1. Masturbacija „sledećeg nivoa“

Student biologije Drake Hardy masturbirao je punih 10 sati i 10 minuta - i to bez ejakulacije. To takozvanom „teniskom laktu“ daje potpuno novo značenje...

2. Najduži seks na svetu

Ono što funkcioniše solo, dvostruko bolje funkcioniše u paru - pa, ne baš. Jedan američki par imao je polni odnos oko 15 sati i to pod nadzorom seksualnih naučnika.

3. Prskanje sperme u dalj

Doduše, drago nam je što se cela stvar nije razvila u olimpijsku disciplinu, ali to je ipak izvanredan rekord: navodno je seme Horsta Schulza proletelo 5,75 metara zrakom. Inače normalna ejakulacija ne „leti“ više od 30 cm u dalj, a izlazi iz penisa pri brzini oko 17 km/h.

4. Najstarija devica na svetu

Naravno, kod rekorda se nikada ne zna tačno postoji li još jedna osoba koja je ipak bila „uspešnija“. Međutim, tu se ništa ne može učiniti. S temom device, međutim, možemo zamisliti da je Elisabeth Callies zapravo najstarija djevica na svetu, jer je navršila 108 godina - a to je svakako bilo uzbudljivih 108 godina. Jedino što se nikada nije dogodilo je seks. Callies je tvrdila kako nikada nije osećala potrebu spavati s nekim, a nije želela ni decu. Žena je bila udata, ali njen je suprug postao impotentan nakon nesreće s motociklom pa to više nije bio problem.

5. Najveća vagina na svetu

Veruje se da je Anna Swan imala najveću vaginu na svijetu. Kanađanka

6. Najveći penis na svetu

Najveći penis na svetu dugačak je 48 cm. U pitanju je Roberto Esquivel Cabrera i dolazi iz Meksika. Čak i ako su mnogi mišljenja „radije preveliki nego premali“, Meksikanac se žali da ne može imati normalan posao i da ga žene odbijaju zbog veličine polnog organa.

7. Najveća dojka na svetu

Amerikanka Norma Stitz ima najveće prirodne grudi na svetu, mereno 102 cm. Veličina grudnjaka je „XYZ“.

8. Najveća orgija na svetu

Navodno se održala u Japanu i imala je veliki broj učesnika: 250 parova, tj. 500 ljudi.

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media