"MUŠKARCI SE POLOME OKO MENE DOK IM NE OTKRIJEM 1 STVAR O SEBI": Plašim se da NIKADA NEĆU NAĆI DEČKA!
Amanda Somer, Foto: TWITTER/SCREENSHOT/@KLAUDIA_UK

BIVŠA STJUARDESA

"MUŠKARCI SE POLOME OKO MENE DOK IM NE OTKRIJEM 1 STVAR O SEBI": Plašim se da NIKADA NEĆU NAĆI DEČKA!

Napustila sam posao stjuardese jer je dečko želeo da više budemo zajedno

Objavljeno:

Amanda Somer (27) je donedavno bila stjuardesa. Radila je za "Ryanair", a onda je, kaže, otkrila izvor mnogo veće zarade za manje muke. U pitanju je "OnlyFans" zahvaljujući kome, kako kaže ova Britanka, mesečno inkasira oko 15.000 funti. Međutim, ovaj novi vid zarade ju je koštao dugogodišnje veze sa dečkom.

- Nisam planirala da se bavim ovim. Napustila sam posao stjuardese jer je dečko želeo da više budemo zajedno. Međutim, i dalje mi je bio neophodan novac. Čula sam od par devojaka da odlično zarađuju na OnlyFansu i rešila sam da probam. Krila sam to od dečka. Dopalo mi se to jer nije zahtevalo nikakav napor, a novac je pristizao. Onda me je dečko jednom prilikom otkrio i rekao mi da to smatra varanjem. Ja to posmatram kao najobičniji posao, međutim, on se nije složio sa mnom pa mi je rekao da moram da biram između OnlyFansa i njega. Izabrala sam posao - kaže ona.

Međutim, kaže, problemi iste vrste se ponavljaju.

Amanda
foto: TWITTER/SCREENSHOT/@KLAUDIA_UK

- Muškarci mi se stalno udvaraju i zovu me da izađemo, ali čim im priznam čime se bave, prvo me optuže da sam lagala a onda odbijaju da uđu u vezu sa mnom - kaže.

- To me jako brine jer mi se čini da nikad neću moći da ostvarim vezu. Bila sam uverena da ću naći muškarca koji je otvorenijeg uma, ali sada mi se to čini kao nemoguća misija. Znam da njih zastrašuje činjenica da zarađujem toliko, a uz to sam stalno u kontaktu sa drugim muškarcima, ali to su samo slike - kaže ona.

Amanda kaže i da je njen muškarac iz snova neko poput Ilona Maska ili Bila Gejtsa.

- Mnogi mi predlažu da nađem dečka među svojim klijentima, ali to ne dolazi u obzir. Želim da upoznam dečka na staromodan način - kaže ona.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Žena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.