BIVŠA STJUARDESA OSVANULA NA SAJTU ZA ODRASLE: Imamo njene VRELE EKSPLICITNE FOTKE! Da PADNE ČOVEK U NESVEST (FOTO)
Amanda Somer, Foto: TWITTER/SCREENSHOT/@KLAUDIA_UK

ŽENSKA I PO

BIVŠA STJUARDESA OSVANULA NA SAJTU ZA ODRASLE: Imamo njene VRELE EKSPLICITNE FOTKE! Da PADNE ČOVEK U NESVEST (FOTO)

Izgleda prelepo, zgodna je, muškarci plaćaju da je gledaju, što joj mesečno donosi zaradu od oko 17.500 evra, ali sada ima drugi problem – niko ne želi da bude sa njom u vezi

Objavljeno: 18:34h

Amanda Somer (27) je bivša stjuardesa, koja je prošle godine dala otkaz aviokompaniji za koju je radila, i počela da zarađuje od prodaje ekplicitnih fotografija na OnlyFans-u.

Izgleda prelepo, zgodna je, muškarci plaćaju da je gledaju, što joj mesečno donosi zaradu od oko 17.500 evra, ali sada ima drugi problem – niko ne želi da bude sa njom u vezi.

Amanda želi da muškarci budu otvorenijeg uma i da prestanu da je ostavljaju čim čuju čime se bavi.

Naime, ova devojka kaže da su je poslednja tri momka ostavila čim su saznali da prodaje fotke na OnlyFans-u.

Inače, ona nije planirala da se time bavi, ali kako je dala otkaz u aviokompaniji i preselila se u drugi grad sa svojim tadašnjim dečkom, bio joj je potreban novi posao.

"Kada sam čula sa OnlyFans, ta ideja mi se dopala jer može da se radi diskretno, sa telefona, tako da moj dečko ne sazna. Međutim, kada me je ipak uhvatio u tome, rekao je da ga time praktično varam, ali ja to ne posmatram tako, za mene je to samo posao".

Dečko joj je tada dao ultimatum – ili on ili posao kojim se bavi, ali onaje odlučila da prioritet da zaradi i nastavila je da prodaje eksplicitne slike.

Ali, problem koji je imala sa bivšim dečkom se ponavlja.

"Momci sa kojima se zabavljam jednostavno saznaju i onda budu ljuti što sam ih lagala čime se bavim, ali da im odmah kažem, ne bi želeli ništa da imaju sa mnom", iskrena je ona.

"Frustrira me jer ne mogu da zadržim dečka zbog toga. Mislim da bi momci trebalo da budu otvorenije uma jer jednostavno nije fer".

Amanda
foto: TWITTER/SCREENSHOT/@KLAUDIA_UK

Amanda misli da su muškarci ponekad i ljubomorni jer ona zarađuje više od njih i zbog toga što priča sa drugim muškarcima preko sajta.

Kaže da je njen muškarac iz snova neko poput Ilona Maska ili Bila Gejtsa – dakle, milijarder. Osim toga, ističe da nikad ne bi bila u vezi sa nekim koga upozna preko OnlyFans-a.

"Želim da upoznam nekoga na starinski način", dodaje.

1 / 3 Foto: TWITTER/SCREENSHOT/@KLAUDIA_UK

Bonus video:

00:27

KIJA KOCKAR U USKIM HELANKAMA RIBA SVOJU LUKS MAŠINU: Rijaliti zvezda pokazala da je SPOSOBNA i za OVO! (VIDEO)

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.