VENČALA SE SA UBICOM KOJI JE OSUĐEN NA ZATVOR DO 2.034. GODINE: Sada se odlučila na još LUĐI KORAK! (FOTO)
Britanka Naomi Vajs (26), Foto: TikTok/naomiellaoquendo

NE RAZMIŠLJA

VENČALA SE SA UBICOM KOJI JE OSUĐEN NA ZATVOR DO 2.034. GODINE: Sada se odlučila na još LUĐI KORAK! (FOTO)

Zbog ljubavi je spremna na sve!

Objavljeno:

Britanka Naomi Vajs (26) preseliće se u SAD kako bi bila bliža svom mužu, osuđenom zatvoreniku Viktoru Okuendu, koji će kaznu zatvora izdržavati do 2.034. godine.

Tridesetogodišnjak koji ima nadimak “Životinja” već je odslužio 10 godina za ubistvo dvojice muškaraca u banditskom napadu i učešća u tri oružane pljačke.

Par je prvi put stupio u kontakt kada je Naomi bila savetnik pripravnik. Njih dvoje su se dopisivali, čuli telefonom, a potom se između njih rodila ljubav.

Naomi takođe tvrdi da su njih dvoje sada muž i žena i da su se venčali u zatvoru, a na društvenim mrežama objavila je da će otići “preko bare” kako bi bila bliža svom voljenom i kako bi redovno mogla da ga viđa, a ne samo da se čuju telefonom i da se dopisuju, prenosi Dejli star.

Devojka
foto: TikTok/naomiellaoquendo

U međuvremenu je pokrenula peticiju za Viktorovo oslobađanje iz zatvora, odnosno da dobije pomilovanje za zločine.

Onlajn peticija trenutno ima 5.000 potpisa.

– Verujem da Viktora treba pomilovati ne samo jer je njegov slučaj bio nepravedan, već zato što takođe sada ima 30 godina, znatno je zreliji, svestan svojih postupaka i zaslužuje da mu se da druga šansa. Izuzetno se kaje zbog svega što je uradio, a već je odslužio 11 godina zatvora. Potpuno je sada drugi čovek, nije više tinejdžer iz bande i želi da živi normalnim životom – navela je ona.

U razgovoru za Mirror Naomi je rekla da je Viktor čovek sa kojim želi da bude i od početka je shvatila da je on njena srodna duša.

Bračne posete nisu dozvoljene u zatvoru u Mičigenu gde on služi kaznu, ali Naomi to ne predstavlja problem jer joj je “emocionalna povezanost važnija od nagona”.

– S*ks za mene ne predstavlja prekršaj, ali sam srećna što sam mu ostala verna. Trudimo se da budemo intimni putem telefona koliko god možemo – dodala je Naomi.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.