SAZNALI DA TARA U SEFU IMA BOGATSTVO PA JE KIDNAPOVALI I MUČILI: Zbog grešaka u koracima SADA MOLE ZA MILOST!
Tara Strozijer, Foto: Fort Smith Police Department

JEZIVO

SAZNALI DA TARA U SEFU IMA BOGATSTVO PA JE KIDNAPOVALI I MUČILI: Zbog grešaka u koracima SADA MOLE ZA MILOST!

Tarin nestanak prijavljen je iste večeri kad se dogodila otmica

Objavljeno:

Telo četrdesetogodišnje Tare Strozijer iz Arkansasa pronađeno je u vodama Rok Ajlenda u Oklahomi.

Za njenu smrt osumnjičena su tri muškarca, od kojih su dvojica već uhvaćena i sada u pritvoru mole za milost.

Tara Strozijer bila je na meti kidnapera i pljačkaša nakon što je jedan od njih otkrio da ona u kući u sefu ima više stotina hiljada dolara. Iako su tu informaciju dobili iz neproverenih izvora, oni su upali Tari u kuću i naterali su je da im da šifru za sef.

Kada su ga otvorili, u njemu nisu našli ni približno toliko novca, ali su je u svakom slučaju kidnapovali i mučili. I to kako. Dovoljno je reći da su istražitelji na licu mesta imali velikih problema da razaznaju da li telo pripada Tari ili ne.

Tarin nestanak prijavljen je iste večeri kad se dogodila otmica. Živela je sa mužem i sinom i oni su odmah alarmirali policiju. Pet dana trajala je potraga po Arkansasu, da bi na kraju bilo otkriveno da je ubijena u Oklahomi.

Ono na šta kidnaperi nisu računali bilo je da će se njihovi otisci pronaći na Tarinom telu, kao i da će ih snimiti nadzorna kamera iz ulice u kojoj je Tara živela. Iako su imali maske na licima, kidnaperima su se videle karakteristične tetovaže po rukama, pa su lako identifikovani.

Jedan od počinilaca otmice, verovatno i ubistva Tare Strozijer je 23-godišnji Ostin Džonson koji već dve večeri neprestano plače u policiji.

– Zna da se u zatvoru neće dobro provesti jer takve kao što je on, koji muče i ubijaju žene, najmanje vole ‘cimeri’. Drugi osumnjičeni, Kelin Hačinson (24) je odmah priznao da je učestvovao u otmici ali da je nije ubio, niti ju je mučio, već je bio zadužen za prevoz. Treći osumnjičeni je u bekstvu – kažu iz policije u Fort Smitu.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.