"NIKADA SE NISAM OSEĆALA TAKO PONIŽENO": Posada AVIONA joj zapretila pred svima IZBACIVANJEM zbog 1 stvari! (VIDEO)
Sijera Stedman, Foto: Pritnscreen/TikTok

zaplakala od muke

"NIKADA SE NISAM OSEĆALA TAKO PONIŽENO": Posada AVIONA joj zapretila pred svima IZBACIVANJEM zbog 1 stvari! (VIDEO)

Sijera je u TikTok snimku objasnila da ovo nije prvi put da isti šorc nosi na putovanja, kao i da nikad zbog njega nije imala problema

Objavljeno:

Sijera Stedman prošla je kroz veliku neprijatnost na ulasku u avion Alaska Airlines-a kada je posada primetila da na sebi ima spornu veličinu šorca.

Sijera je u TikTok snimku objasnila da ovo nije prvi put da isti šorc nosi na putovanja, kao i da nikad zbog njega nije imala problema.

– Nikada se u životu nisam osećala toliko poniženo i degradirano. I da su nešto želeli da mi kažu, pa i da me izbace sa leta, mogli su to da urade na drugi način a ne pred stotinjak drugih putnika, koji su, naravno, stali uz stjuardese i psovali me nazivajući me svakakvim imenima – rekla je Sijera.

Sijera je pored šorca imala i kratku majicu, ali ne poput nekih žena koje su gotovo gole pokušavale da ovog leta uđu u avione.

@sierrasteadman

ive never felt more degraded, ashamed, embarrassed, angry or sad. F ALASKA AIRLINES!!!!!!! ##fyp

♬ yeastie girlz x tv girl - ??‍♀️?

– Odmah sam obukla gornji deo trenerke da makar to ne bi bio problem. Rekla sam im da ne mogu da se presvučem dole, jer mi je donji deo trenerke u koferu koji sam predala. Nigde na aerodromu nisam imala da kupim nešto slično. Na kraju su me pustili u avion. Pokušala sam da ignorišem poglede drugih koji su me posmatrali s prezirom – rekla je Sijera.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.