SAMOZADOVOLJAVAO SE NA KONCERTIMA PRED DEVOJKAMA: Žena mu oprostila, ali ga je "LUDA GLAVA" koštala SVEGA!
Koncert, Foto: Printscreen/Youtube

strašno

SAMOZADOVOLJAVAO SE NA KONCERTIMA PRED DEVOJKAMA: Žena mu oprostila, ali ga je "LUDA GLAVA" koštala SVEGA!

Muhamad je, naime, obožavao da se samozadovoljava na muzičkim festivalima u prisustvu više ljudi, a to je radio bez ikakvih skrivanja

Objavljeno:

Muhamad Bilal Kan (40) imao je posao iz snova, bavio se finansijama i na godišnjem nivou zarađivao i do 120.000 dolara.

Sve je bilo sjajno u njegovom životu, ali ga je “luda glava” koštala svega toga.

Muhamad je, naime, obožavao da se samozadovoljava na muzičkim festivalima u prisustvu više ljudi, a to je radio bez ikakvih skrivanja.

Prošle nedelje priznao je krivicu pred sudom u Melburnu, gde je optužen po tri tačke za s*ksualni napad i po jednoj tački za nepristojno ponašanje.

Pojavljujući se na sudu 20. jula, Kanov advokat je potvrdio da je njegov klijent otpušten sa posla u finansijskoj službi i osiguravajućoj kompaniji AB Filips.

Sud je prethodno čuo da je da je ovaj “serijski javni masturbator” izvršio čitav niz s*ksualnih uznemiravanja žena od 2015. do 2019. godine.

Prva optužba stigla je od jedne devojke koja je prisustvovala festivalu St. Kilda 8. februara 2015. godine, kada je rekla da je “osetila nešto toplo na svojim leđima i okrenuvši se, videla je Kana kako zakopčava pantalone”.

Dve godine kasnije optužen je zbog ejakulacije pred ženama u tramvaju, da bi 2018. isto to učinio na Bransvik festivalu u Melburnu.

Tek 2019. snimljen je putem sigurnosnih kamera kako prilazi ženi s leđa u Čarlton klubu u Belburnu, dodirujući joj zadnjicu i noge.

Njegova supruga ostala je uz njega sve to vreme, opisujući ga kao “uzornog oca” i “dobrog supruga”, uprkos tome što je svesna šta je sve činio godinama unazad.

Advokatica Amelija Bič kazala je da je njen klijent “glava porodice” i da je osećao “ogroman stres i nevolju” nakon što je otpušten sa posla, prenosi Dejli mejl.

Bonus video:

00:48

GOLA SANDRA AFRIKA SA JAHTE O SEKS SNIMKU TEE TAIROVIĆ! Iznenadila SVE komentarom, a potom otkrila u kakvom su ODNOSU njih dve!

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.